20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αξιόπιστος Leaker αναφέρει πως δεν θα δούμε σήμερα νέα MacBook Pro ή κάποια Hardware ανακοίνωση στο #WWDC21

    Σε απάντηση σε tweet σχετικά με το αν θα έχουμε την παρουσίαση κάποιες νέας συσκευής στο keynote της Apple για το WWDC21 που ξεκινάει σε λίγες ώρες ο γνωστός leaker “l0vetodream” αφήνει να εννοηθεί πως δεν θα έχουμε κάτι τέτοιο. Σε tweet που ακολούθησε αφήνει εκτός τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro δίνοντας την αίσθηση πως είναι νωρίς για την Apple για να κάνει μια τέτοια ανακοίνωση.

    Λίγο πριν την έναρξη του keynote του WWDC21, ξεκινάει στις 20.00 ώρα Ελλάδας, υπήρχαν έντονες φήμες πως η εταιρεία θα παρουσίαζε τουλάχιστον ένα νέο MacBook Pro μοντέλο με δικό της επεξεργαστή. Βέβαια την ίδια στιγμή πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της εταιρείας έκαναν λόγω πως τα νέα MacBook Pro μοντέλα θα μπουν σε μαζική παραγωγή το δεύτερο μισό του 2021.

    Ο leaker επίσης κάνει λόγο πως θα έχουμε μια νέα διεπαφή για τουλάχιστον ένα λογισμικό της εταιρείας χωρίς να αναφέρει όμως σε ποιο ενώ παράλληλα τόνισε πως η Apple θα ανακοινώσει σημαντικές βελτιώσεις για την HomeKit πλατφόρμα της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 


    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.