11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αναφορά: Apple και Hyundai ελπίζουν σε έλευση συμφωνίας για το Apple Car τον Μάρτιο με την παραγωγή του να ξεκινάει το 2024

    Περισσότερες πληροφορίες έκαναν την εμφάνιση τους σχετικά με το ενδιαφέρον της Apple να συνεργαστεί με την Hyundai Motor πάνω σε ένα αυτόνομο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

    Η αναφορά από την Korea IT News (via Reuters) θέλει Hyundai και Apple να υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας αν όλα πάνε καλά τον Μάρτιο.

    Η είδηση αυτή έρχεται μετά την αναφορά εκπροσώπου της Hyundai που επιβεβαίωσε πως η εταιρεία του είναι σε συζητήσεις με την Apple για την παραγωγή του Apple Car.

    To δημοσίευμα λοιπόν της Korea IT News έρχεται να συμπληρώσει το παραπάνω τονίζοντας πως οι δύο εταιρείες στοχεύουν ως ημερομηνία ολοκλήρωσης των συζητήσεων και συμφωνίας τον Μάρτιο. Η παραγωγή του Apple Car το νωρίτερο μπορεί να ξεκίνησει εν συνεχεία το 2024 για την αγορά της Αμερικής.

    Οι δύο εταιρείες μάλιστα σχεδιάζουν περί τα 100,000 οχήματα για το 2024 με μια ετήσια παραγωγή που θα μπορέσει να αγγίξει τα 400,000 οχήματα.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως μια “beta” έκδοση του Apple Car μπορεί να ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα τεστ την επόμενη χρονιά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.