22.4 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Η Apple σε συνομιλίες με την Hyundai για την παραγωγή του Apple Car;

    Η Apple σχεδιάζει να συνεργαστεί με την Hyundai για το φημολογούμενο Apple Car, σύμφωνα με δημοσίευμα του Korea Economic Daily.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Apple είναι σε διαπραγματεύσεις με το Hyundai Motor Group για την κατασκευή του δικού της αυτόνομου ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η κίνηση αυτή της Apple έχει να κάνει με το γεγονός πως η Ηyundai έχει την βάση για την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ηλεκτρικών μπαταριών για αυτές και τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις.

    Προηγούμενες φήμες θέλαν όντος την Apple να δουλεύει με κάποιο γνωστό κατασκευαστή αυτοκινήτων για το Apple Car αλλά μέχρι και σήμερα δεν είχαμε κάποια εικόνα για το ποιες εταιρείες μπορεί να έχει προσεγγίσει η Apple για αυτό τον σκοπό.

    Μιας και το δημοσίευμα αναφέρει τον όρο διαπραγματεύσεις αυτό σημαίνει πως η Apple δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία.

    Update: Σε δήλωση της στο CNBC, η Hyundai επιβεβαίωσε πως είναι σε συνομιλίες με την Apple λέγοντας πως:

    “Καταλαβαίνουμε πως η Apple είναι σε συζητήσεις με κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως και η Hyundai Motors είναι μια από αυτές. Οι συζητήσεις αυτές είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο αυτή την στιγμή και ακόμη τίποτα δεν έχει αποφασιστεί”

    Update 2: Το Bloomberg αναφέρει πως η Hyundai έσπευσε να αλλάξει την παραπάνω δήλωση ως εξής:

    “Δεχόμαστε αιτήματα για πιθανές συνεργασίες από πολλές εταιρείες στον τομέα των ηλεκτρικών αυτόνομων αυτοκινήτων. Καμία απόφαση όμως δεν έχει παρθεί μιας και είμαστε ακόμη σε πρώιμο στάδιο”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.