22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ακόμη μια απόδειξη για το πόσο μπροστά είναι η κάμερα του iPhone XS [Video]

    H Apple σήμερα κοινοποίησε ένα νέο ‘Shot on iPhone‘ βίντεο στο κανάλι της στο YouTube. Αυτή την φορά έχουμε ένα βίντεο 3 λεπτών που παρουσιάζει την Samoa στην Αμερική, και σε έναν 17 χρονών αθλητή στο νησί αυτό τον Eddie Siaumau.

    Το βίντεο είναι του φωτογράφου και σκηνοθέτη Steven Counts. Η Apple εξηγεί πως στην Samoa της Αμερικής είναι πιο εύκολο να έχουμε την παρουσίαση ενός νέου NFL αθλητή από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του κόσμου.

    American Samoa – ‘Football Island’ – produces athletes that are 56 times more likely to play in the NFL than Americans from anywhere else. Photographer and Director Steven Counts presents a portrait of Eddie Siaumau, a 17 – year old athlete who has just accepted a full ride scholarship to a D1 university.

    Το φιλμ αυτό προέρχεται αποκλειστικά από ένα iPhone XS και με την βοήθεια των παρακάτω αξεσουάρ: DJI Osmo Mobile 2, FiLMiC Pro, Joby GripTight PRO Video GP Stand και NiSi Smartphones Filter Kit.

    Πραγματικά αξίζει να δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles