Ακόμη και ο CEO της Huawei προτιμάει ένα iPhone

0
1097

H τεράστια ένταση στις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Κίνας και Αμερικής έχουν κάνει πολλούς Κινέζους να δηλώνουν υπέρ ενός κινήματος μποϊκοτάζ iPhone συσκευών προς χάρη των αντίστοιχων smartphones που προσφέρει η Huawei.

To iPhone όμως βρήκε έναν αναπάντεχο οπαδό με τον CEO της ίδιας της Huawei να αναφέρει πως αγοράζει iPhones για την οικογένεια του.

“Κάποιος αυτόματα μπορεί να υποθέσει πως η αγάπη μου για την Huawei σημαίνει και αγάπη για τα Huawei κινητά. Το iPhone έχει ένα πολύ καλό οικοσύστημα και έτσι όταν η οικογένεια μου είναι στο εξωτερικό ακόμη τους αγοράζω iPhones.”

H παραπάνω δήλωση ήρθε από τον CEO της Huawei Ren Zhengfei μιλώντας στην Κινεζική τηλεόραση και σύμφωνα με το δημοσίευμα της South China Morning Post.

Κάποιες από τις Apple συσκευές που ανήκουν στην οικογένεια του έγιναν πρωτοσέλιδα νωρίτερα μέσα στον χρόνο. Όταν η κόρη του Ren που έχει την θέση του CFO στην Huawei συνελήφθη στον Καναδά βρέθηκε να έχει στην κατοχή της ένα iPhone, ένα MacBook και ένα iPad.

Παρά το γεγονός πως η κεφαλή της μεγαλύτερης εταιρείας smartphones της Κίνας δημόσια δηλώνει την συμπάθεια του για το iPhone αυτό δεν θα είναι αρκετό για τις τεράστιες πιέσεις και προβλήματα που θα συνεχίσει να έχει η Apple στην χώρα αυτή.