Η Apple έχει πάρει πολλά μέτρα τα τελευταία χρόνια για να έχει τους χρήστες πιο ενημερωμένους για τις συνδρομές τους που έχουν στο iOS. Με το iOS 13 η Apple πλέον προειδοποιεί τους χρήστες όταν θέλουν να διαγράψουν μια εφαρμογή η οποία όμως έχει ακόμη ενεργή συνδρομή.

Όπως αναφέρει ο Federico Viticci στο Twitter, όταν πάτε να διαγράψετε μια εφαρμογή στο iOS 13 θα δείτε μια pop up ειδοποίηση που σας εξηγεί τις επιλογές για την συνδρομή που έχετε. Η εταιρεία αναφέρει πως ακόμη και αν διαγράψετε την εφαρμογή η συνδρομή θα παραμείνει ενεργή και πως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε άλλες συσκευές.

Η ειδοποίηση αυτή σας δίνει επίσης την δυνατότητα γρήγορα να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις των συνδρομών σας έτσι ώστε να ακυρώσετε αυτή την συνδρομή αν τελικά το επιθυμείτε.