Ο Developer 10tons δεν είναι άγνωστος σε ότι έχει να κάνει με τίτλους με όπλα που πραγματικά παίρνουν φωτιά όπως η τεράστια επιτυχία που ακούει στο όνομα Crimsonland, καθώς επίσης και τα πιο πρόσφατα Neon ChromeTime Recoil και JYDGE. 

Όλες οι παραπάνω κυκλοφορίες έχουν αγαπηθεί απίστευτα σε όποια πλατφόρμα και αν λανσαρίστηκαν και το καλύτερο είναι ότι μεταφράζονται υπέροχα όταν μεταφερθούν σε οθόνες αφής.

Η νεότερη δουλειά ακούει στο όνομα Tesla vs Lovecraft και ήδη τα έχει πάει πάρα πολύ καλά από την στιγμή του λανσαρίσματος της στο Steam στις αρχές του χρόνο και πλέον ήρθε και η mobile έκδοση.

Αρχικά να αναφέρουμε πως όλα τα shooters από την 10tons έχουν ένα gameplay χαρακτηριστικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν το ένα από το άλλο. Ο τίτλος σας βρίσκει ως στην θέση του πατέρα του ηλεκτρισμού μιας και υποδύεστε τον Nikola Tesla καθώς παλεύει απέναντι στον άρχοντα του τρόμου HP Lovecraft.

Η σύλληψη της ιστορίας είναι ευφάνταστη και μοναδική αλλά υπάρχουν και μια σειρά από μηχανικές στο gameplay που κάνουν τον τίτλο πραγματικά να ξεχωρίζει. Ως Tesla θα ξεκλειδώσετε μια σειρά από μοναδικά όπλα. Μιας και είστε και ερευνητής θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και σε μια σειρά από απίστευτα φανταστικά gadgets που θα σας δώσουν μοναδικές δυνατότητες.

Τα επίπεδα του τίτλου θέλουν εσάς να καταστρέφετε μια σειρά από εχθρούς που γίνονται spawn κατά κύματα. Τα επίπεδα αυτά καθώς και τα κύματα των εχθρών θα σας φέρουν στο μυαλό τίτλους όπως τα iDracula, Minigore, ή Age of Zombies.

Τα φανταστικά όπλα, τα έξυπνα gadgets και φυσικά η μηχανική του Tesla αποτελούν την φόρμουλα επιτυχίας αυτού του Shooter και το κάνουν πραγματικά ένα από τα καλύτερα του είδους.

Ο τίτλος αξίζει την προσοχή σας και την επένδυση σας και θα τον βρείτε διαθέσιμο προς 9,99 € στο App Store εδώ