Ryokosy Thin Cases iPhone Xs/Xs Max Review: Όταν η αγάπη για τα ταξίδια μετουσιώνεται σε μια θήκη (Διαγωνισμός)

0
2274

Η Ryokosy είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από μια ομάδα φίλων με διαφορετικά ενδιαφέροντα αλλά με ένα κοινό στοιχείο, αυτό της αγάπης τους για τα ταξίδια.

Οι ίδιοι αναφέρουν πως πέρασαν πάρα πολύ χρόνο να συζητάνε για το τι θα έκανε την ταξιδιωτική τους εμπειρία πιο ευχάριστη.

Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας εταιρείας που θα δημιουργούσε προϊόντα που θα έκαναν τα ταξίδια ακόμη πιο εύκολα.

Στην κατοχή μας έφτασαν από την εταιρεία 3 θήκες της κατηγορίας Original Thin για τo iPhone Xs, που θα σας δώσουμε σε 3 τυχερούς/ες από εσάς, και 2 της κατηγορίας Thin Travel Limited Edition για τo iPhone Xs Max.

Δείτε το βίντεο unboxing μας παρακάτω και μάθετε στο τέλος αυτού πως μπορείτε να κερδίσετε αυτές τις θήκες:

Συσκευασία

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι ο μινιμαλιστικός χαρακτήρας και αυτό έχει περάσει και στις συσκευασίες των θηκών. Στο χαρτονένιο λοιπόν κουτί στο εμπρόσθιο μέρος έχουμε ένα άνοιγμα όπου φαίνεται ο σχεδιασμός και ο χρωματισμός της θήκης ενώ εμπρός και πίσω έχουμε τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που χρειάζεται να ξέρει κάποιος για αυτή.

Εν συντομία λοιπόν έχουμε:

  • Μια από τις λεπτότερες θήκες παγκοσμίως με πάχος μόλις 0,3 mm
  • Πραγματικά αμελητέο βάρος
  • Προστασία για την κάμερα της συσκευής
  • 360 μοιρών προστασία της συσκευής
  • Μαλακή σιλικόνη υψηλής ποιότητας με ένα μοναδικό κράτημα στο χέρι σας χάρη στον βελτιωμένο σχεδιασμό της επιφάνειας της στο πίσω μέρος
  • Πλήρως συμβατή με ασύρματη φόρτιση
  • 1 χρόνο εγγύηση

Σχεδιασμός – Ποιότητα

Σίγουρα πολλοί από εμάς δεν θέλουμε να κρύβουμε την σχεδιαστική υπογραφή των iPhone συσκευών μας αλλά παράλληλα θέλουμε να προστατεύουμε και τις συσκευές αυτές. Οι θήκες σιλικόνης εδώ και χρόνια είναι μια πολύ καλή λύση και κυκλοφορούν πάρα πολλές επιλογές στο εμπόριο.

Την διαφορά στην κατηγορία αυτή την κάνουν ο σχεδιασμός, υλικό, αντοχή στον χρόνο και προστασία που προσφέρει ο εκάστοτε κατασκευαστής.

Οι θήκες της Ryokosy πραγματικά ξεχωρίζουν σε όλα τα παραπάνω και μάλιστα με άνεση και έτσι εύκολα συγκαταλέγονται στις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες λύσεις της αγοράς.

Αυτό που θα ξεχωρίσει άμεσα κάποιος είναι φυσικά το πόσο λεπτές είναι και παράλληλα το πόσο ποιοτικό είναι το υλικό κατασκευής τους. Η θήκη έρχεται να αγκαλιάσει και να εφαρμόσει τέλεια την συσκευή προσθέτοντας πρακτικά μηδαμινό όγκο.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μια ειδική σχεδίαση που θα προστατέψει την κάμερα της συσκευής ενώ η επιφάνεια έχει ένα άψογο φινίρισμα που δίνει ένα καταπληκτικό κράτημα στην συσκευή ενώ παράλληλα και προς μεγάλη μας έκπληξη δεν είναι καθόλου μαγνήτης δαχτυλιών.

Ο χρωματισμός τους επίσης είναι άριστος και έντονος ενώ η διάφανη επιλογή είναι επίσης πολύ καλή και το σημαντικότερο δεν δημιουργεί τα “γνωστά” σημάδια άλλων θηκών στην πίσω γυάλινη επιφάνεια των νέων iPhone κατά την τοποθέτηση της.

Τόσο η σειρά Original Thin όσο και η Original Thin Travel edition για τα iPhone Xs/Xs Max έρχονται στις χρωματικές επιλογές των: Transparent, Black, Grey, Frost και Red.

H διαφορά στην Travel Edition έκδοση είναι ότι υπάρχει άνοιγμα στο σημείο του Sim Reader έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να αφαιρέσει την Sim κάρτα του με άνεση και ευκολία χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσει την θήκη για να κάνει την ενέργεια αυτή.

Στον τομέα τώρα την προστασίας που προσφέρουν οι νέες αυτές θήκες μπορούμε να πούμε πως η πλάτη της συσκευής, οι γωνίες της αλλά και η κάμερα της έχουν μια πάρα πολύ καλή προστασία. Στο εμπρόσθιο μέρος τώρα και όμως έχουμε πει και σε άλλες περιπτώσεις καλό θα ήταν να τοποθετηθεί και ένα tempered glass.

Συμπέρασμα

Ακόμη μια χρονιά η Ryokosy φέρνει μια πρόταση στις θήκες σιλικόνης για τα νέα iPhones που πραγματικά ξεχωρίζει. Αν ψάχνετε να βρείτε μια αξιόπιστη λύση που συνάμα θα κρατήσει στο ακέραιο την σχεδιαστική υπογραφή της συσκευής σας τότε η εταιρεία αξίζει την προσοχή σας. Τα υλικά κατασκευής, η ποιότητα και ο σχεδιασμός των θηκών αυτών είναι από τους καλύτερους της αγοράς και αξίζει τα χρήματα που θα επενδύσετε σε αυτές. Η Thin Case για το iPhone Xs ξεκινάει από τα €14.91 και φτάνει στα €15.79 για την Travel Edition ενώ η Thin Case για το iPhone Xs Max ξεκινάει από τα €16.67 και φτάνει τα €17.56 για την Travel Edition. Μπορείτε να τις βρείτε διαθέσιμες εδώ και η αποστολή τους γίνεται μέσα σε 3-6 εργάσιμες μέρες από την στιγμή της παραγγελίας σας.