Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το Internet είναι πλέον όλο και πιο απαραίτητο στην καθημερινή μας ζωή. Πλέον έχουμε γενιές ανθρώπων που έχουν μεγαλώσει και μεγαλώνουν έχοντας το ως βασικό στοιχείο της ζωής τους.

Η Devolo είναι από τις εταιρείες που εγγυάται ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Internet οπουδήποτε στο σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να έχετε ένα router σε κάθε δωμάτιο.

Η  Devolo κάνει το σπίτι και τις πρίζες πιο έξυπνα. Οι οικιακοί πελάτες χρησιμοποιούν τους προσαρμογείς Powerline της devolo για να επιτύχουν συνδέσεις δεδομένων υψηλής ταχύτητας σε κάθε χώρο. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται πάνω από 35 εκατομμύρια προσαρμογείς dLAN διεθνώς. Η Devolo ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα απασχολεί περίπου 300 άτομα. Ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά Powerline αντιπροσωπεύεται από τις δικές του θυγατρικές και από συνεργάτες σε 19 χώρες.

Ως τώρα σας είχαμε παρουσιάσει τις απίστευτα αξιόπιστες λύσεις της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα τα:

Σήμερα στα χέρια μας έφτασε το Devolo dLAN 1000 mini Starter Kit και ένας τυχερός ή τυχερή από εσάς θα το κάνει δικό του!!

Διαγωνισμός

Devolo dLAN 1000 mini Starter Kit

Συσκευασία

H συσκευασία του Devolo dLAN 1000 mini Starter Kit αν μη τι άλλο είναι προσεγμένη όπως και σε όλα τα προϊόντα της. Εξωτερικά η εταιρεία έχει συμπεριλάβει με μεγάλη ανάλυση τόσο τα βασικά χαρακτηριστικά της λύσης που προτείνει όσο και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα κάνουν τον αγοραστή να έχει με μια πολύ γρήγορη ματιά μια πάρα πολύ καλή εικόνα για την λύση δικτύωσης που κρατάει στα χέρια του.

Όταν ανοίξετε το κουτί θα βρείτε δύο μικρά λευκά κουτιά – προσαρμογείς με μια LAN θύρα στο κάτω μέρος τους. Πέρα από αυτά έχουμε το τυπικό βιβλιαράκι γρήγορης χρήσης και δύο UTP καλώδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την εγκατάσταση της λύσης αυτής.

Η ποιότητα υλικών που χρησιμοποιεί η Devolo και εδώ για τους προσαρμογείς της είναι άριστη και δίνουν την αίσθηση ενός ακριβού και ποιοτικού hardware. Ο καθαρός λευκός χρωματισμός τους ξεχωρίζει επίσης και επιβεβαιώνει πως αυτοί οι προσαρμογείς θα παραμείνουν απαρατήρητοι όπου και αν τους τοποθετήσετε στην οικεία σας.

Χαρακτηριστικά – Αποδόσεις 

Τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει το Devolo dLan 1000 Mini είναι τα παρακάτω:

  • Ένας μικρός προσαρμογέας με μεγάλη απόδοση: Ταχύτατη και σταθερή σύνδεση ιδανικό για Streaming ταινιών και μουσικής ή απλή πλοήγηση με ταχύτητες έως 1000 Mbps.
  • Μια Θύρα LAN για σύνδεση με Smart TV, υπολογιστή ή εκτυπωτή.
  • Γρήγορη σύνδεση ακόμη και σε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις χάρη στη τεχνολογία devolo range+.
  • Plug & play: τέλειο δίκτυο από την πρώτη στιγμή, συμβατό με όλα τα ρούτερ και τους προσαρμογείς dLAN® της devolo.
  • Τεχνολογία καινοτομίας από τη Γερμανία με περισσότερα από 300 βραβεία και εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες παγκοσμίως.

Η τεχνολογία Powerline δηλώνει και εδώ παρών και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει. Η τεχνολογία αυτή της devolo χρησιμοποιεί την υπάρχουσα γραμμή ρεύματος για να μετατρέψει οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο πρόσβασης στο Internet και στο δίκτυο. Με αυτό τον τρόπο, το multimedia centre, το γραφείο εργασίας σας και τα υπνοδωμάτια των παιδιών μπορούν να εφοδιαστούν με γρήγορο, σταθερό Internet με άριστες ταχύτητες που φτάνουν μέχρι τα 1000 Mbps.

Δείτε ταινίες με γρήγορη φόρτωση, χωρίς διακοπές. Κάνετε streaming μουσικής σε εξαιρετική ποιότητα και εντελώς ανενόχλητοι και μεταφέρετε δεδομένα γρηγορότερα και ασφαλέστερα στο γραφείο ή το σπίτι σας. Όλα είναι απλά με το dLAN® 1000 mini. Χρειάζεται μόνο να συνδέσετε τη συσκευή σας με το καλώδιο LAN και θα έχετε το τέλειο δίκτυο όπου το χρειάζεστε. Και κάτι ακόμη: Η τεχνολογία devolo range+ εξασφαλίζει γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο σπίτι σας ακόμη και σε εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις.

Όσο αφορά τώρα την εγκατάσταση αυτή είναι εύκολη και γρήγορη. Θα μπορείτε να συνδέσετε μια από τις συσκευές σας μέσω του UTP καλωδίου και εν συνεχεία μέσω του router σας. Μετά με τον δεύτερο προσαρμογέα ουσιαστικά κάνετε επέκταση του δικτύου του σπιτιού σας σε σημεία που δεν είχατε καλό ασύρματο σήμα.

Από εκεί και έπειτα οι τεχνολογίες Powerline και range+ της Devolo κάνουν τα μαγικά τους!! Για όσους ενδιαφέρονται για το σύνολο των συσκευών που μπορούν να συνδέσουν σε ένα δίκτυο, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία 8 συσκευές θα λειτουργήσουν άψογα. Αυτό βέβαια εξαρτάται για το πως θέλετε εσείς να προσαρμόσετε το δίκτυο στο χώρο σας.

Συμπέρασμα

Το Devolo dLAN 1000 mini Starter Kit σίγουρα δεν είναι το πιο οικονομικό της αγοράς αλλά είναι ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Είναι σημαντικό εξάλλου να επενδύετε σε αξιόπιστες λύσεις για την δικτύωση του σπιτιού σας και έτσι αν θέλετε να έχετε μια σταθερή απόδοση στις ταχύτητες του Internet σας ακόμη και σε απομακρυσμένα σημεία του σπιτιού σας το εν λόγω Kit είναι μονόδρομος ειδικά αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά περισσότερα χρήματα. Το κόστος του Starter Kit ανέρχεται στα 80.99€ λιανική τιμή, ενώ σε αρκετά eShops ίσως το βρείτε και πιο φτηνά. Η εγγύηση της συσκευής από την Devolo είναι στα 3 χρόνια.

Διαγωνισμός

Devolo dLAN 1000 mini Starter Kit