Σύντομα θα μπορείτε να κάνετε προ παραγγελίες στο App Store

0
741

H Apple σήμερα προσέθεσε την δυνατότητα στους προγραμματιστές να κάνουν διαθέσιμες τις εφαρμογές του για προ παραγγελία στα iPhone, iPad, Apple Watch, Mac, και Apple TV.

Οι χρήστες θα μπορούν να δουν μια περιγραφή της εφαρμογής αυτής στο App Store, να δούνε κάποιο trailer και screenshots και να κάνουν εγγραφή για να λάβουν ειδοποίηση για το πότε η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για λήψη.

Αν η εφαρμογή είναι δωρεάν τότε αυτόματα θα πραγματοποιείται η λήψη της στην συσκευή σας. Αν είναι επί πληρωμή θα υπάρχει ερώτημα επιβεβαίωσης στον χρήστη πριν την λήψη της.

Η Apple τονίζει στους προγραμματιστές της πως οι εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες για προ παραγγελία δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε ένα διάστημα μεγαλύτερο των 2 ήμερων ενώ θα πρέπει να είναι έτοιμες 90 μέρες πριν. Μόλις η Apple εγκρίνει μια εφαρμογή ή παιχνίδι τότε αυτόματα η σελίδα προ παραγγελίας του θα δημοσιοποιείται.

Ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό για τους χρήστες των προ παραγγελιών είναι πως αυτοί αυτόματα θα μπορούν να πληρώνουν την χαμηλότερη τιμή όταν κάνουν δήλωση ενδιαφέροντος. Έτσι αν κατά το λανσάρισμα της ο προγραμματιστής αποφασίσει να αυξήσει την τιμή η τιμολόγηση της λήψης τους δεν θα επηρεαστεί. Φυσικά αν ο προγραμματιστής βάλει μια τιμή κατά το λανσάρισμα μικρότερη από αυτή της προ παραγγελίας τότε ο χρήστης θα πληρώσει την μικρότερη τιμή.