1

Πρόσφατα, μια εικόνα έκανε την εμφάνισή της η οποία υποτίθεται ότι είναι ένα επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό USB των 5W για τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Weibo. Αυτή η υποτιθέμενη νέα σχεδίαση, δεν είναι στην πραγματικότητα κάτι το “καινούργιο” σε μας. Η Αυστραλία έχει έναν πολύ παρόμοιο USB προσαρμογέα για την φόρτιση ο οποίος μοιάζει αρκετά ως προς το σχήμα και το μέγεθος.

 

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες παραπάνω και παρακάτω, αυτός ο ενδεχόμενος ανασχεδιασμός “μιμείται” τον αυστραλιανό προσαρμογέα, αλλά αντ’αυτού χρησιμοποιεί το βύσμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι γωνίες είναι πιο στρογγυλεμένες από ότι το αρχικό τροφοδοτικό και έχει επίσης δύο κλιπάκια στα οποία στοχεύουν στην ευχρηστία του να βγάζετε τον αντάπτορα. Επίσης, ο χρήστης του Weibo συμπεριλάμβανε και μια φωτογραφία η οποία δείχνει το αναστρέψιμο USB Lightning cable , το οποίο φημολογείτε αρκετά τις τελευταίες ημέρες αλλά και το οποίο υπάρχει και σε βίντεο(1),(2). Το νέο αυτό σχέδιο είναι η καλύτερη λύση μιας και για ακόμη μια φορά, η Apple θα δείξει την πρωτοπορία της όσον αναφορά για τα αναστρέψιμα USB καλώδια, αλλά όπως και να’χει, όλα θα αποκαλυφθούν σε λίγες ημέρες.

 

2

Ο Αυστραλιανός φορτιστής των 5W της Apple

Όσον αναφορά την νομιμότητα του φορτιστή, είναι δύσκολο να πούμε αν η παραπάνω είκονα είναι ένα γνήσιο τροφοδοτικό της Apple, αλλά φαίνεται να έχει γραμμένο πάνω του το “Designed by Apple in California”. Επειδή αυτό το σχέδιο δεν είναι πραγματικά νέο σε μετασχηματιστές της Apple, αλλά και για τον προσαρμογέα των ΗΠΑ, είναι πιθανό να δούμε αυτό το σχέδιο με την διαθεσιμότητα του iPhone 6.

 

comapre

Συγκρίνοντας τον Αυστραλιανό φορτιστή της Apple με τον υποτιθέμενο επανασχαδιασμένο προσαρμογέα για τις ΗΠΑ

Η Apple έχει ορίστει την παρουσίασή της για το iPhone 6 στις 9 Σεπτέμβρη, σε μια εκδήλωση για τα μέσα ενημέρωσης στα οποία ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Αν όλα πάνε καλά, είναι πιθανό να δούμε το iPhone 6 αλλά αυτό τον επανασχεδιασμένο φορτιστή των 5W αμέσως μετά την ανακοίνωσή του. Το AppleWorldHellas θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό την παρουσιασή της με πολλά πλούσια δώρα, γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Σχολιασμός στο forum