Sunday, February 23, 2025

O Apple VP Greg Joswiak βοήθησε στην παρουσίαση του CarPlay στην Ferrari

-

autosalon-genf-2014-ferrari-6

Μια μέρα μετά το λανσάρισμα της νέα υπηρεσίας της Apple, CarPlay, η οποία επιτρέπει την σύνδεση του iPhone με τις οθόνες ενημέρωσης του οδηγού στο σαλόνι του οχήματος, ο Apple VP του iPhone και iOS product marketing βρίσκετε στην Γενεύη στο Geneva Motor Show για να βοηθήσει στην παρουσίαση του στα νέα Ferrari μοντέλα.

autosalon-genf-2014-ferrari-17

Το Ελβετικό site MacPrime παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες από την επίσημη πρώτη του CarPlay σε ένα αυτοκίνητο της Ferrari.

autosalon-genf-2014-mercedes-benz-2

autosalon-genf-2014-ferrari-22

autosalon-genf-2014-ferrari-20

 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Dimitris Georgoulas
Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

FOLLOW US

0FansLike
3,913FollowersFollow
22,200SubscribersSubscribe
spot_img

Related Stories