19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι συνολικές πωλήσεις του iPad ξεπέρασαν εντυπωσιακά τον ανταγωνισμό το 2013

    ipad-air-hed-2013

    Σημερινά δεδομένα πωλήσεων που έδωσε στην δημοσιότητα το Gartner δείχνουν πως το iPad παρέμεινε το κορυφαίο tablet σε πωλήσεις και το 2013. Κατά πόσο; Αρκεί μόνο να αναφέρουμε πως οι πωλήσεις τεσσάρων κατασκευαστών tablets κάτω από την Apple αν προσμετρηθούν μπορούν να αγγίξουν τα νούμερα που σημείωσε το tablet της Apple.

    Σύμφωνα με την έκθεση το πολύ δυναμικό τέταρτο τρίμηνο της Apple την οδήγησαν στην πρώτη θέση στην αγορά για το 2013 ενώ σημαντική ήταν και η αύξηση του μεριδίου της αγοράς μέσω του iPad Mini.

    H Apple λοιπόν πούλησε 70.4 εκατομμύρια iPads πέρυσι σημειώνοντας νέα αύξηση σε σχέση με τα 61.4 εκατομμύρια του 2012 την στιγμή που οι Samsung, ASUS, Amazon και Lenovo μαζί και αθροιστικά σημειώσαν πωλήσεις 64 εκατομμύριων συσκευών. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Samsung με μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με την Apple μιας και οι πωλήσεις των συσκευών της δεν ξεπέρασαν τα 37.4 εκατομμύρια.

    ipad

    Η ίδια αναφορά κάνει λόγο πως η αγορά των tablets αυξήθηκε κατά 68% με το Android να καταλαμβάνει το 61% του μεριδίου της αγοράς αυτής.

    Θέλετε και οξύμωρο των αριθμών;  H Αpple αύξησε τις πωλήσεις της κατά 9 εκατομμύρια σε σχέση με πέρυσι σημειώνοντας νέο ρεκόρ την στιγμή που το μερίδιο αγοράς της έπεσε από τα 52.8% στα 36%.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles