Το iPhone XR ήδη έχει ήδη αποδειχθεί πως είναι εκείνη η συσκευή με την καλύτερη αυτονομία σε μια iPhone συσκευή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για βελτίωση. Μια νέα φήμη θέλει την Apple να συνεχίζει σε αυτό το σκεπτικό και φέτος.

Το Κορεατικό site The Elec με βάση πηγή από την παραγωγική αλυσίδα της Apple αναφέρει πως η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει την χωρητικότητα της μπαταρία στον διάδοχο της συσκευής αυτής φέτος. Πιο συγκεκριμένα γίνεται λόγος για μια ενσωμάτωση μπαταρίας στα 3110mAh κάτι το οποίο αν επαληθευτεί θα σημαίνει μια αύξηση της τάξης του 5.7% σε σύγκριση με τα 2942mAh που έχει το τωρινό μοντέλο.

“Η ATL ξεκίνησε την μαζική παραγωγή μπαταριών για τον διάδοχο του iPhone XR που θα παρουσιαστεί φέτος. Οι νέες μπαταρίες θα έχουν μια χωρητικότητα 3110mAh που είναι περισσότερο από 5% αύξηση από τα 2942mAh που έχουμε στο iPhone XR”

Σε ότι αφορά άλλες φήμες για το νέο iPhone XR μέχρι στιγμής έχουμε διαβάσει ότι η Apple θα φέρει ένα σύστημα διπλών φακών στο πίσω μέρος της συσκευής και σίγουρα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά στο hardware.