Την Παρασκευή ήταν το επίσημο λανσάρισμα του Nike+ Apple Watch Series 4 στην αγορά. Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό τα Nike+ Apple Watches είναι ακριβώς πανομοιότυπα με την έκδοση αλουμινίου των Apple Watch Series 4 μοντέλων και έτσι έχουμε σασί από αλουμίνιο και Ion-X γυαλί στην οθόνη.

Η τιμή τους επίσης είναι η ίδια και έρχονται με τις ίδιες διαστάσεις στα 40mm και 44mm με τα χρώματα τους να είναι όμως περιορισμένο σε αυτά του silver και space gray.

Υπάρχουν δύο Sport Bands και δύο νέα Sports Loops που περιλαμβάνουν μια αντανακλαστική επίστρωση που θα βελτιώσει την νυχτερινή ορατότητα.

Τα Nike+ Apple Watches είναι διαθέσιμα σε Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Canada, China, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Guam, Hong Kong, Hungary, Ireland, Italy, Japan, Kuwait, Luxembourg, Macau, Monaco, Netherlands, New Zealand, Norway, Oman, Poland, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, the UAE, the U.K., U.S.