Τα AirPods, τα ασύρματα ακουστικά της Apple, αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της εταιρείας στην ιστορίας της και το μέλλον τους δείχνει πως η δυναμική που έχουν στην αγορά δεν θα σταματήσει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo.

Ο Kuo αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα αναβαθμισμένο μοντέλο με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης το πρώτο τρίμηνο του 2019. Επίσης τονίζει πως ένα νέο μοντέλο με νέο σχεδιασμό θα λανσαριστεί στις αρχές του 2020.

Ο Kuo προβλέπει μια δραματική αύξηση της αγοράς των AirPods που θα αυξηθεί από τα 16 εκατομμύρια το 2017 σε πάνω από 100 εκατομμύρια μέχρι το 2021. Τα ονομάζει επίσης ως το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της Apple όλων των εποχών.

Ο αναλυτής για το πρώτο τρίμηνο του 2019 αναφέρεται σε ένα μοντέλο που θα έχει ασύρματη φόρτιση κάτι που μας φέρνει στο μυαλό την θήκη ασύρματης φόρτισης για τα AirPods που ανακοίνωσε η Apple μαζί με το AirPower πίσω τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο Kuo τονίζει πως το κόστος της κατασκευής της νέας θήκης αυτής που θα προσφέρει ασύρματη φόρτιση θα είναι πιο ακριβό κατά 60% για την Apple. Επίσης αναφέρει πως πέρα από την ίδια την αναβάθμιση της θήκης και τα AirPods θα δεχτούν αναβάθμιση στα Bluetooth χαρακτηριστικά τους. Έτσι λοιπόν πέρα από την θήκη θα αναβαθμιστούν και τα ίδια τα AirPods.

Έτσι λοιπόν όπως είχε αναφέρει και η Apple στην αγορά θα πωλείται η ασύρματη θήκη φόρτισης ξεχωριστά ως ένα αναβαθμισμένο αξεσουάρ για τους κατόχους των υπάρχον AirPods ενώ θα κυκλοφορήσει και μια αναβάθμιση έκδοση ολόκληρου του προϊόντος συνολικά.

Ο Kuo δεν δίνει κάποια πληροφορία για νέα ανασχεδιασμένα AirPods που θα έρθουν το 2020 και τι νέα χαρακτηριστικά θα προσφέρουν. Οι φήμες θέλουν τα ακουστικά αυτά να έχουν καλύτερη αντίσταση στο υγρό στοιχείο, ενσωμάτωση “Hey Siri” και πολλά ακόμη.

Στην αναφορά του ο Kuo δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά στο AirPower αξεσουάρ της Apple…..