1

 

Τα Activity Trackers μπορούν να είναι πολύτιμα εργαλεία όσον αναφορά στην παρακολούθηση της καθημερινής μας άσκησης, αλλά οι προγραμματιστές της Jawbone βρήκανε και άλλη χρήση,που δεν σχετίζεται με αυτήν που στοχεύει η εταιρία, όπως για παράδειγμα σαν σεισμογράφος(!). Το παραπάνω γράφημα δείχνει την στιγμή την οποία χτύπησε την Napa της Καλιφόρνιας ο σεισμός μεγέθους 6 Richter.

 

Αρκετές κριτικές έχει λάβει το UP της Jawbone, από τις οποίες, μια είναι η φράση χαρακτηριστική γι’αυτο: “πολλά υποσχόμενο”. Με αυτό το γεγονός, πιστεύουμε και συμφωνούμε και εμείς ότι μπορεί να λάβει αυτή την ταμπέλα μιας και όταν είστε στο βαθύτερο στάδιο του ύπνου, μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά γραφήματα που μας δείχνει η εφαρμογή του UP η οποία είναι διαθέσιμη για iPhone και iPod Touch.

 

Ο σεισμός ο οποίος χτύπησε την Βόρεια Καλιφόρνια, ήταν ο ισχυρότερος των 25 τελευταίων ετών, με επίκεντρο έξι μίλια νοτιοδυτικά της Νάπα,  περιοχή που έχει γίνει διάσημη λόγω της παραγωγής κρασιού. Η California Earthquake Authority δήλωσε ότι η ζημιά ήταν «αρκετά σημαντική», με 160 ανθρώπους να χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη. Χιλιάδες άνθρωποι γύρω από την Νάπα, Σάντα Ρόζα και Σοναμα έμειναν χωρίς ρεύμα και έχει κηρυχθεί κατάσταση έκτατης ανάγκης.

 

Όσον αναφορά την Jawbone, ανανεωμένη ξανάρχισε τo UP το 2012, χάραξε δρόμους σε άλλες υπηρεσίας υγείας και health tracking με τον τελευταίο μήνα να προσθέτει στην εφαρμογή της χαρακτηριστικά, όπως η πρόσθεση του βάρους σας και το καθημερινών γευμάτων σας.

 

Σχολιασμός στο forum