Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση των iPhone και iPads. Η Apple έκανε διαθέσιμη την beta 11 του iOS 12 στους προγραμματιστές της καθώς και την beta 9 για τους εγγεγραμμένους χρήστες στο public beta πρόγραμμα της.

Όπως σας έχουμε αναφέρει η εν λόγω έκδοση φέρνει σημαντικές αλλαγές τόσο σε iPhone όσο και σε iPad ενώ υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις σε θέματα αποδόσεων και ταχύτητας για παλαιότερες συσκευές. Επιπλέον έχουν την έλευση του ARKit 2.0, καλύτερη αναζήτηση και διαμερισμό από την εφαρμογή Photos, εισαγωγή της Siri σε εφαρμογές τρίτων, συντομεύσεις στην Siri, πλήρως ανανεωμένες εφαρμογές όπως τα Apple Books και Voice Memos, Screen Time γονικό έλεγχο, Memoji στην εφαρμογή των Μηνυμάτων και πολλά ακόμη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει επίσης η υποστήριξη μέχρι και 32 ατόμων σε παράλληλη συνεδρία στο FaceTime έχει αφαιρεθεί πλέον ως χαρακτηριστικό από την Apple και θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή στο μέλλον σε επόμενη αναβάθμιση του λογισμικού σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εταιρεία στις προηγούμενες 2 beta.