Wednesday, March 12, 2025

H Apple σταμάτησε να υπογράφει την 8.1.1

-

ipsw_photo

Μόλις σήμερα, η Apple σταμάτησε να υπογράφει την 8.1.1 πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν είναι δυνατή η επιστροφή σε αυτή την έκδοση είτε κάνοντας downgrade είτε με restore στο συγκεκριμένο firmware. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς ήδη έχει παρουσιαστεί το εργαλείο για JailBreak της 8.1.2 από την TaiG.

H TaiG έχει ήδη κυκλοφορήσει το εργαλείο για JailBreak της έκδοσης 8.1.2 το οποίο είναι συμβατό με τα Windows, ενώ ταυτόχρονα περιμένουμε και το αντίστοιχο για Mac εκδόσεις. Ωστόσο, όπως αναφέραμε σε προηγούμενo άρθρο μας, ενόσω οι developers κάνουν το Beta Testing για την 8.2 και ενώ παρουσιάστηκαν στοιχεία για κάποια επερχόμενη έκδοση πριν την 8.2 (συγκεκριμένα την 8.1.3), θα σας συνιστούσαμε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση στην 8.1.2 και να κάνετε εκ νέου JailBreak για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο οδηγό στο φόρουμ μας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

FOLLOW US

0FansLike
3,913FollowersFollow
22,200SubscribersSubscribe
spot_img

Related Stories