Sunday, February 23, 2025

H Apple αναβάθμισε το Safari με καλύτερη ασφάλεια και διαχείριση μνήμης

-

Screen Shot 2014-08-14 at 10.28.17 AM

Η Apple σήμερα έδωσε στο κοινό μια νέα αναβάθμιση του πλοηγού της, Safari, που είναι διαθέσιμη για τα OS X Lion και Lion Server 10.7.5, OS X 10.8.5 Mountain Lion, και OS X 10.9.4 Mavericks.

Η αναβάθμιση αυτή διορθώνει crashing φαινόμενα όταν κάποιος επισκεπτόταν ένα website που μπορεί να περιείχε κάποια απειλή ενώ παράλληλα βελτιώνει την διαχείριση της μνήμης του πλοηγού δίνοντας λύση σε ένα προβληματικό τομέα του Webkit.

Η Apple τονίζει πως η αναβαθμίσει συνιστάτε για όλους τους χρήστες Mavericks.

H αναβάθμιση είναι δωρεάν για λήψη και οι Mac χρήστες θα την βρουν μέσω του Software Update.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Dimitris Georgoulas
Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

FOLLOW US

0FansLike
3,913FollowersFollow
22,200SubscribersSubscribe
spot_img

Related Stories