14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δολοφόνος ρώτησε την Siri που να κρύψει το πτώμα

    siri-640x360

    Ένας άντρας στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται για δολοφονία μετά και από όσα αποκαλύψαν τα δεδομένα της iPhone συσκευής του. Μάλιστα ο κατηγορούμενος φέρετε να ρώτησε την Siri που να κρύψει το πτώμα.

    “Θέλω να κρύψω τον συγκάτοικο μου” ρώτησε ο 20 χρόνος Pedro Bravo την ψηφιακή βοηθό της Apple την ημέρα που ο άτυχος Christian Aguilar στραγγαλίστηκε. Όταν η Siri έκανε την εμφάνιση της στο iPhone 4S τον Οκτώμβριο του 2011 η ερώτηση προς αυτήν “Που μπορώ να κρύψω ένα πτώμα” ήταν ένα από τα viral αστεία που δημιουργήθηκαν. Και ενώ λοιπόν πολλοί έχουμε κάνει αυτή την ερώτηση για αστείο ο κατηγορούμενος ήταν από τους πρώτους που το έκανε σοβαρά.

    hide-a-body-300x353

    Ο Bravo αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες αλλά οι πληροφορίες που συλλέχτηκαν από την iPhone συσκευή του τον ενοχοποιούν. Συγκεκριμένα η αστυνομία μπόρεσε να αναγνωρίσει πως χρησιμοποίησε τον φακό του iPhone του 9 φορές μεταξύ 11:31 p.m. και 12:01 a.m. την ημέρα που το θύμα εξαφανίστηκε ενώ όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω ρώτησε την Siri που να κρύψει τον συγκάτοικο του.

    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι υπηρεσίες τοποθεσίας της συσκευής του τον δείχνουν σε διαφορετικό σημείο την ημέρα της δολοφονίας από ότι είχε αρχικά υποστήριξη και έτσι το άλλοθι του καταργήθηκε με την μια.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles