Η Apple επιβεβαίωσε σε εσωτερικό κείμενο της προς τους υπαλλήλους των επισκευαστικών κέντρων της ένα θέμα με την logic board που παρουσιάζεται σε ένα μικρό αριθμό MacBook Air μοντέλων. Τα Apple Stores και τα εξουσιοδοτημένα κέντρα service της ανά τον κόσμο έχουν ενημερωθεί για να αντικαταστήσουν αυτό το εξαρτήματα δωρεάν στους κατόχους των μηχανημάτων αυτών.

Το θέμα παρουσιάζεται σε έναν μικρό αριθμό του 13 ιντσών Retina MacBook Air με συγκεκριμένους σειριακούς αριθμούς. Η Apple επίσης θα στέλνει email στους κατόχους αυτών των μηχανημάτων για να τους ειδοποιήσει για το δωρεάν αυτό πρόγραμμα επισκευής ή εναλλακτικά οι κάτοχοι μπορούν να επισκεφτούν ένα Apple Store ή ένα εξουσιοδοτημένο service και να γίνει επιτόπου ο έλεγχος του μηχανήματος τους.

Το πρόβλημα φαίνεται να έχει να κάνει με την ισχύ αλλά στο κείμενο που διέρρευσε δεν είχαμε περισσότερες πληροφορίες για το ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ένα θέμα που είχαν κάποιοι χρήστες των 2018 MacBook Air ήταν πως το μηχάνημα τους δεν άνοιγε καθόλου σε κάποιες περιπτώσεις.

Η Apple ακόμη δεν έχει ανακοινώσει αυτό το δωρεάν πρόγραμμα επισκευής δημόσια.