-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By teitzis
Αγαπητά μέλη του forum γεια χαρά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν συνδέω το iPhone 8 (64 gigs) στο pc μου μου εμφανίζει τρεις διαφορετικές χωρητικότητες στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Έχω μπερδευτεί γιατί δε ξέρω πια είναι η σωστή. Εκτιμώ ότι είναι η πρώτη, αλλά δε ξέρω οι δυο επόμενες γιατί έχουν απόκτηση μεταξύ τους.
Στο μενού ρυθμίσεις > γενικά > χώρος στο iPhone > 33,1 GB από 64 GB σε χρήση.
Στο iTunes αναγράφει 29,53 GB διαθέσιμα.
Τέλος, όταν βλέπει το κινητό σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο (internal storage) γράφει 17,2 GB από 59,6 GB. Ευχαριστώ πολύ.
-
By AppleWorldHellas
Η σημερινή συλλογή μας έρχεται από τον @MarcusBremen, που συχνά κοινοποιεί εντυπωσιακά wallpapers στο Twitter feed του. Δείτε και κάντε λήψη μέρος της δουλειάς του παρακάτω:
Yellow, orange and blue abstract wallpaper for iPhone
Abstract geometric wallpaper in red, green, and blue for iPhone
Swirled abstract wallpaper in pink, orange, and blue for iPhone
Orange abstract sky wallpaper with purple swirls for iPhone
Pink and blue abstract wallpaper for iPhone
Blue and green sea against orange and pink abstract wallpaper for iPhone
View the full article
-
Φίλοι του φόρουμ θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε παρατηρήσει στις συσκευές σας να δέχεστε κλήσεις ως αναπάντητες, δείχνοντας στον καλούντα ότι μιλάτε, ενώ στην πραγματικότητα το τηλέφωνο δεν είναι καθόλου απασχολημένο. Σε ερώτηση που έκανα στην εταιρεία παροχής μου (Vodafone) μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει λόγω φόρτωσης του δικτύου κάποιες φορές. Επίσης, να σημειώσω ότι συμβαίνει με αγνώστους (όχι απόρρητους) αριθμούς παρά με αριθμούς που είναι ήδη καταχωρημένοι στη μνήμη της συσκευής. Τέλος, σε ερώτηση μου στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Apple μου είπαν να προχωρήσω σε επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας επάνω σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.