Jump to content

teitzis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Αξιολογηση κοινοτητας

4 Ουδέτερη

1 Ακολουθος

Πληροφοριες για το χρηστη teitzis

  • Βαθμός
    Επίπεδο 2
  • Ημερομηνία Γέννησης 10/08/1980

Συσκευές

  • Κινητό
    iPhone 8 / Plus
  • iOS
    13.x

Προβολες προφιλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Αγαπητά μέλη του forum γεια χαρά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν συνδέω το iPhone 8 (64 gigs) στο pc μου μου εμφανίζει τρεις διαφορετικές χωρητικότητες στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Έχω μπερδευτεί γιατί δε ξέρω πια είναι η σωστή. Εκτιμώ ότι είναι η πρώτη, αλλά δε ξέρω οι δυο επόμενες γιατί έχουν απόκτηση μεταξύ τους. Στο μενού ρυθμίσεις > γενικά > χώρος στο iPhone > 33,1 GB από 64 GB σε χρήση. Στο iTunes αναγράφει 29,53 GB διαθέσιμα. Τέλος, όταν βλέπει το κινητό σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο (internal storage) γράφει 17,2 GB από 59,6 GB. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Απ’ όσο έχω παρακολουθήσει η πλειοψηφία των εφαρμογών ξανά γράφτηκαν σε νέο συμβατό κώδικα.
  3. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα των benchmark tests είναι αρκετά εντυπωσιακά. Ο MacBook Air με τον νέο Μ1 επεξεργαστή χτυπιέται «στα ίσια» με τον pro των 16”! Πηγή εικόνας: iupdate
  4. Είναι αρκετά ανταγωνιστική η τιμή σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα MacBook, ακόμα και για κάποιον που θέλει να αποκτήσει το μοντέλο του 2017 με τον διπύρηνο intel. Επίσης, κράτησαν το magic keyboard και δεν έκαναν μετάβαση σε κάποιου τύπου butterfly όπως συζητιούνταν. Θα περιμένουμε να δούμε στις επόμενες μέρες τα πρώτα hands on και τις ανάλογες δοκιμές.
  5. Αγαπητά μέλη καλησπέρα και καλή δύναμη στο νέο lockdown που βιώνουμε. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι συνδρομητικές υπηρεσίες της Apple Music μπορούν να καλυφθούν και μέσω των προπληρωμένων καρτών για το iTunes. Ευχαριστώ πολύ.
  6. Υπάρχει η εκτίμηση ότι θα τρέξει ένα διεθνές πρόγραμμα της Apple αντικατάστασης ελαττωματικών AirPods Pro το προσεχές διάστημα. Η αντικατάσταση αφορά κυρίως ακουστικά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θορύβων και του ANC (Active Noise Cancellation). Επίσης, δεν προβλέπεται νεότερο μοντέλο AirPods Pro πριν το 2021. Πηγες εδώ: apple launches recall program for some airpods pro units due to sound issues https://appletrack.org/apple-launches-repair-program-for-faulty-airpods-pro/
  7. Έχω την εντύπωση ότι μετά την ενημέρωση στο 13.5.1 είναι ένα πρακτικό skill που δεν υφίσταται πλέον.
  8. Ναι. Βολεύει πολύ όταν το έχω στο αυτοκίνητο. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Γεια χαρά παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: με ποιο τρόπο γίνεται η ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της οθόνης να ανάβει με την αλλαγή κομματιού στην εφαρμογή music. Ευχαριστώ πολύ!
  10. teitzis

    Νέο MacBook Air

    Γεια χαρά @nektariossgourakis, @Manolis και λοιποί! Έχοντας το iPad μου στο σέρβις για καμία βδομάδα δε κατάφερα να παρακολουθήσω τη συζήτηση λεπτομερώς. Αν και χρησιμοποιώ την εφαρμογή tapatalk στο iPhone μου δεν είναι το ίδιο όπως το web view στο safari! Μια ερώτηση που θα ήθελα να κάνω σε χρήστες mac είναι εάν η σύνδεση εξωτερικών σκληρών δίσκων (western digital) γίνεται κατ’ ευθείαν, αν δηλαδή τους «βλέπουν» αμέσως χωρίς να χρειάζονται φορματ πρώτα. Φίλε @Χρίστος πολύ σωστή η ιδέα σου για ειδικό topic σχετικά με τα ms office σε mac.
  11. teitzis

    Νέο MacBook Air

    Οκ. Σου άφησα pm σχετικά με τις εκδόσεις του ms office. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. teitzis

    Νέο MacBook Air

    Να σου πω την αλήθεια @sakis697 δεν τα πάω καθόλου καλά με eBay και τέτοια! Επιπλέον προτιμώ να πάρω άπαξ μια έκδοση office χωρίς ετήσια συνδρομή. Πάντως το 365 το «σηκώνει» μια χαρά ο air έτσι @nektariossgourakis;
  13. teitzis

    Νέο MacBook Air

    Πέρασε η μέρα και ξεχάστηκα τελείως να σου απαντήσω @nektariossgourakis ! Κάποια στιγμή θα περάσω από κάποιο Apple store να τα δω τα μηχανήματα να πάρω μια καλή ιδέα του software/hardware. Κάτι βασικό που ήθελα να ρωτήσω μιας και το ανέφερες σε προηγούμενο σημείο: ποια έκδοση ms office χρησιμοποιείς; Επιπλέον υπάρχουν στο App Store free εφαρμογές όπως outlook, one note κλπ; Ευχαριστώ.
  14. teitzis

    Νέο MacBook Air

    Καλημέρα! Ναι φυσικά παρά πολύ. Δεν έχω κοιτάξει ακόμα καθόλου τις τιμές για Ελλάδα αλλά πίστευα πως αφού στις ΗΠΑ έχει γύρω στα 990$ η έκδοση με τον i3, εδώ θα είχε κάπου στα 1200-1300€. Βλέπω προς ότι ανεβαίνει παρά πολύ το budget. Επίσης κάτι που παρατήρησα είναι πως οι ξένοι reviewers συγκρίνοντας τις τρεις εκδόσεις κατέληξαν πως δεν υπάρχει καμία σχεδόν διαφορά μεταξύ του i5 και του i7 από άποψη ταχύτητας κλπ. Να σημειώσω πως η μόνη χρήση που το θέλω είναι είναι ms office, email, sm, iTunes sync. Καμία επαφή με video editing και συναφή! Επιπλέον, τα «βαριά» αρχεία όπως audio, video, photos τα έχω αποθηκευμένα σε δυο wd external drives οπότε και το θέμα της μεγάλης χωρητικότητας μνήμης δε με απασχολεί καθώς στο pc αποθηκεύω μόνο τα τρέχοντα έγγραφα. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. teitzis

    Νέο MacBook Air

    Φίλε @nektariossgourakis εύχομαι να χαρείς το νέο σου λαπτοπ για χρόνια. Η περιγραφή σου είναι αρκετά κατατοπιστική. Ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: παρακολούθησα αρκετά ξένα reviews από τη μέρα που κυκλοφόρησε το νέο MacBook Air στην αγορά. Όμως περίπου 7/10 πρότειναν σαν αγορά την αμέσως επόμενη έκδοση με τον i5 επεξεργαστή, καθώς ο i3 προκαλεί μερική υπερθέρμανση στο κέλυφος του λαπτοπ, δεν «σηκώνει» με την ίδια ευκολία multitasking λειτουργίες και δεν δείχνει να έχει την ίδια αντοχή στο χρόνο. Πάντως από τη δική σου περιγραφή χρήσης δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.