Dux Case: Όταν ο άψογος σχεδιασμός συνάντησε την μέγιστη ασφάλεια [Review]

0
181

maxresdefault

Το iPad Air ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή tablet της Apple ενώ το ίδιο ισχύει και για το νεότερης γενιάς iPad Air 2. Όπως έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές η φορητότητα και χρηστικότητα του iPad το κάνει πλέον στις μέρες μας έναν μοναδικό σύντροφο της καθημερινότητας μας.

Σε κάθε περίπτωση μια θήκη προστασίας είναι απαραίτητη και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια από τις καλύτερες και ασφαλέστερες θήκες που θα βρείτε αυτή την στιγμή στην αγορά τόσο για το iPad Air και Air 2 όσο και για την γενικότερη σειρά iPad της Apple.

DSC_0270

O λόγος για την Deux θήκη που μας έρχεται από την γνωστή εταιρεία STM που πρόσφατα εντάχθηκε στο δίκτυο συνεργατών μας. Η STM έχει ένα πολύ μεγάλο όνομα εξαιτίας των φανταστικών πραγματικά τσαντών μεταφοράς της – σύντομα θα έχουμε και review για αυτές – αλλά τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει και για τις θήκες που προσφέρει για τις iOS συσκευές.

Στα χέρια μας λοιπόν έφτασε μια Deux θήκη για το iPad Air μας χρώματος μαύρου και παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας.

dux1

Το βασικό κομμάτι της θήκης είναι κατασκευασμένο από ένα είδος πλαστικού TPU που εφάπτεται άριστα γύρω από το iPad Air. Ξεχωρίζουν οι πολύ λειτουργικές μικρές εξοχές του περιγράμματος έτσι ώστε να μπορείτε να κρατάτε το iPad σας με μεγάλη ασφάλεια ενώ είστε εν κίνηση.

Τα κουμπιά του iPad Air είναι εύκολα προσβάσιμα με κάποια από αυτά μάλιστα – κουμπιά έντασης να είναι καλυμμένα. Στο οπίσθιο μέρος υπάρχει ειδικό άνοιγμα για την κάμερα του iPad Air και έτσι δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα στην χρήση της κάμερας.

dux_back

Η αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει η θήκη – πάρα την γενικότερη λεπτή υπογραφή της – ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τις ενισχυμένες γωνίες σε κάθε πλευρά της θήκης που θα προσφέρουν αντοχή σε πτώσεις αλλά και που δεν χαλάνε τον όμορφο σχεδιασμό της θήκης.

Η STM δηλώνει πως η εν λόγω θήκη έχει περάσει τεστ ασφαλείας πτώσεων και για του λόγου του αληθές μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο όπου ένα iPad Air πέφτει 26 φορές παρακαλώ από ύψος 1.22 μέτρων.

Στο πίσω μέρος της θήκης συναντάμε ακόμη ένα μεγάλο χαρακτηριστικό της που δεν είναι άλλο από την διαφανή επιφάνεια από πλαστικό υψηλής ποιότητας. Έτσι το Apple logo αλλά και ο χρωματισμός του iPad σας θα είναι εμφανής – Η STM τονίζει πως ο σχεδιασμός αυτός επιτρέπει επίσης να τοποθετήσετε στο πίσω μέρος και κάποιες σημειώσεις οι φωτογραφίες για να δώσετε ακόμη έναν πιο χρηστικό και συνάμα προσωπικό τόνο στην εν λόγω θήκη.

DSC_0272

Επίσης το γεγονός πως η πλαστική οπίσθια επιφάνεια δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το επίπεδο που θα ακουμπήσετε την θήκη σημαίνει πως θα γλιτώσετε από γρατσουνιές και άλλες αμυχές στο οπίσθιο μέρος.

Το εμπρόσθιο μέρος της θήκης καλύπτεται από ένα flip cover – η θήκη είναι κατηγορίας folio – που έχει τα χαρακτηριστικά του Smart Cover της Apple. Έτσι μπορείτε να ξεκλειδώνεται και κλειδώνετε το iPad σας μέσω της μαγνητικής τεχνολογίας.

Το flip cover είναι εξωτερικά από ένα υψηλής ποιότητας πλαστικό που αφήνει μια πάρα πολύ καλή αίσθηση στο χέρι και σχεδόν καμία δαχτυλιά ενώ από την μέσα πλευρά του είναι ενισχυμένο από μαλακό υλικό ινών έτσι ώστε να προστατεύει την πολύτιμη οθόνη του iPad Air.

DSC_0273

Η θήκη προσφέρει δύο επιλογές στήριξης στον χρήστη μέσω του μαγνητικού κλειδώματος που καταλήγει στο πίσω μέρος της. Και στις δυο η στήριξη είναι άψογη και δεν συναντήσαμε κανένα απολύτως πρόβλημα ισορροπίας όπως μπορείτε να δείτε και στο hands on μας στο βίντεο παρακάτω.

Χαρακτηριστικά της θήκης:

main material(s): Polycarbonate/TPU
lining: microfibre
device space: 9.45 x 6.67 x 0.3 in / 24 x 16.9 x 0.76 cm
weight: 0.66 lbs / 0.3 kg

DSC_0274

Η θήκη είναι διαθέσιμη σε κόκκινο, μπλε και μαύρο και η τιμή της είναι στα 45 ευρώ. Θα την βρείτε διαθέσιμη σε online καταστήματα καθώς και σε Apple Store και Apple Premium Resellers.

Screen Shot 2015-04-25 at 20.17.43

Συμπερασματικά η σειρά Deux της STM είναι η πιο ολοκληρωμένη και καλοσχεδιασμένη σειρά θηκών της εταιρείας που μας κέρδισε. Προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό χρηστικότητας, σχεδιασμού και προστασίας. Η διαφανής πλάτη επίσης είναι ένα αξιόλογο χαρακτηριστικό που μας άρεσε ιδιαίτερα.

Αν θέλετε λοιπόν μια σοβαρή θήκη για το iPad σας που θα του προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια αλλά συνάμα θα είναι και όμορφη τότε η σειρά Deux της STM είναι για εσάς.

Δείτε το βίντεο unboxing και hand on review μας παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ