19.4 C
Athens
Sunday, April 14, 2024
More

  CaseTify iPhone 14 Pro Cases Review – Ένα brand που εμπιστεύονται οι Celebrities αλλά αξίζουν πραγματικά;

  Στο σημερινό μας Review επιστρέφουμε με αξεσουάρ για την iPhone συσκευή και πιο συγκεκριμένα για θήκες για αυτή. Για πρώτη φορά δοκιμάζουμε μια σειρά θηκών από ένα brand που είχαμε ακούσει και δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια αλλά που δεν είχαμε την τύχη να το αξιολογήσουμε πρακτικά.

  Η CaseTify λοιπόν μας έστειλε μια σειρά από θήκες της για το iPhone 14 Pro, και όχι μόνο όπως θα δείτε στο βίντεο μας, και πλέον μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για αυτές.

  Όπως θα δείτε και στο βίντεο μέρος τους θα μπουν και σε έναν διαγωνισμό μας! Περισσότερα για αυτό όμως αργότερα.

  Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…..

  H CaseTify ξεκίνησε με μια ιδέα αυτή την δημιουργία φωτογραφιών του Instagram σε προσαρμοσμένες θήκες για smartphone συσκευές. Αυτό το εγχείρημα είχε μεγάλη επιτυχία και έτσι μετά από 7 χρόνια προχώρησαν σε μια ανανέωση με νέα εμφάνιση, νέο σχέδιο στο λογότυπο της εταιρείας και πολλά ακόμη.

  Αυτό που κρατήσανε ήταν η ποιότητα στις θήκες σε κάθε μορφή της και φυσικά η πληθώρα πραγματικά σχεδιαστικών ιδεών.

  Το ίδιο το brand τώρα και οι θήκες του έχουν πάρει μια τεράστια ορμή στην Αμερική και όχι μόνο με πολλές διασημότητες να φωτογραφίζονται μαζί τους. Το hype για αυτές λοιπόν είναι πολύ μεγάλο και παραμένει.

  Η τιμολόγηση τους είναι άνω του μέσου όρου και αυτό ίσως ξενίσει κάποιους αλλά πως συγκρίνεται η ποιότητα, η σχεδίαση, η εργονομία και η ασφάλεια σε σχέση με τιμή και αφήνοντας στην άκρη τα φανταχτερά ονόματα διασημοτήτων, influencers κ.α που τις χρησιμοποιούν καθημερινά;

  Αρχικά δείτε το βίντεο unboxing μας παρακάτω καθώς και τις πρώτες εντυπώσεις μας όπου και απαντάμε σε αυτό το ερώτημα αρκετά αναλυτικά.

  H CaseTify με έναν πανέμορφο τρόπο μας προώθησε μια σειρά θηκών από διαφορετικές σειρές της.

  Έχουμε λοιπόν τις σειρές Bounce, Ultra Impact, Impact.

  Οι συγκεκριμένες σειρές αποτελούν το ορόσημο της εταιρείας στον τομέα της προστασίας.

  Με γωνιακό σχεδιασμό αιχμής και τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών EcoShock™, η θήκη αναπήδησης απορροφά το 95% κάθε κραδασμού, διασφαλίζοντας ότι το τηλέφωνό σας παραμένει ελαφρύ και προστατευμένο.

  Η ποιότητα των υλικών είναι άριστη και η αίσθηση που δίνεται όταν βάλετε την συσκευή σας σε αυτή την θήκη είναι η ασφάλεια!

  Η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά:

  Ρίχνουμε κάθε θήκη έως και 156 φορές διαδοχικά σε όλες τις γωνίες και από ύψος πτώσης έως και 21,3 πόδια. Ελέγχουμε για αδυναμίες ή ελαττώματα σχεδιασμού. Και αν τα βρούμε; Ξεκινάμε από την αρχή. Κατασκευή και γυάλισμα, κάθε μικροσκοπική απαρατήρητη λεπτομέρεια μέχρι να γίνει τέλειο.

  Ειλικρινά δεν μπορεί κάποιος εύκολα να αντικρούσει αυτό μιας και όπως αναφέραμε και πιο πριν η θήκη φωνάζει “ασφάλεια”.

  Το καλύτερο από όλα είναι πως αυτό γίνεται μέσα από μια έξυπνη και λεπτή σχεδιαστική υπογραφή χωρίς να αυξάνεται δραματικά ο όγκος της συσκευής σας.

  Και δεν είναι μόνο αυτό…

  Πάνω από 400 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού πετιούνται κάθε χρόνο και λιγότερο από το 5% ανακυκλώνεται. Στον κλάδο της καταναλωτικής τεχνολογίας, το τέλος της ζωής δεν πρέπει να σημαίνει το τέλος του δρόμου.

  Η θήκη τηλεφώνου είναι κατασκευασμένη από υλικό Re/CASETIFY. Το πρόγραμμά Re/CASETIFY παίρνει κάθε περίπτωση μια χρησιμοποιημένης θήκης και της δίνει μια δεύτερη ευκαιρία μετατρέποντάς την σε ανακυκλωμένο υλικό. Η ώθησή της εταιρείας προς ένα μέλλον με πιο ουδέτερες εκπομπές άνθρακα αναγνωρίστηκε από την Fast Company ως μια ιδέα που αλλάζει τον κόσμο για το 2022. Με την υποστήριξή των ίδιων των πελατών της, σε περισσότερες από 160.000 θήκες τηλεφώνων δόθηκε νέα πνοή.

  Έτσι λοιπόν η πράσινη αυτή υπογραφή της εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Προσωπικά μας ικανοποίησε σε μέγιστο βαθμό το γεγονός πως κρατούσαμε στα χέρια μας μια τόσο άρτια θήκη η οποία έχει κατασκευαστεί από ανακυκλωμένο υλικό.

  Θυμηθείτε εξάλλου το μεγάλο στοίχημα είναι πλέον το τι κόσμο θα αφήσουμε για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.

  Τέλος να τονίσουμε πως η σειρά είναι και συμβατή με το MagSafe πρωτόκολλο της Apple και οι θήκες εφαρμόζουν άριστα σε όλα τα MagSafe αξεσουάρ ειδικά μιας και πέρα από το γεγονός ότι δεν έχουν μεγάλο όγκο είναι και ιδιαίτερα ελαφριές.

  Για την σειρά υπάρχουν πληθώρα σχεδίων και παραμετροποιήσεων με τις τιμές να ξεκινάνε από τα €70.99 και να καταλήγουν στα €105.99.

  Η διαφοροποίηση στην τιμή έχει να κάνει με το αν θα είναι πχ συμβατή με το MagSafe ή και με το επίπεδο προστασίας που θα προσφέρει δηλαδή την τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών της θήκης (Bounce, Ultra Impact, Impact).

  Και οι τρεις κατηγορίες δίνουν ακριβώς την ίδια αίσθηση ασφάλειας τόσο σε περίπτωση πτώσης της συσκευής όσο και προστασία από αμυχές καθώς και προστασία του πλαισίου των φακών στο πίσω μέρος της συσκευής.

  Σίγουρα η Ultra Impact σειρά ξεχωρίζει μιας και δίνει μια εικόνα του ότι αν πετάξετε την συσκευή σας με δύναμη στον τοίχο δεν θα καταλάβει πολλά, όχι ότι θα το κάνετε, αλλά τόση ασφάλεια εμπνέει. Και οι άλλες όμως δύο σειρές με μια ελαφριά τροποποίηση στην τεχνολογία απορόφησης των κραδασμών υπόσχονται μεγάλη και σωστή προστασία για την συσκευής σας.

  Κάπου εδώ ήρθε και η Impact Clear Case που είναι μια εντελώς διάφανη θήκη συμβατή με MagSafe τεχνολογία. Η CaseTify και εδώ παίρνει άριστα μιας και αρχικά λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν αυτού του τύπου οι θήκες. Αυτό του ότι μετά από λίγο καιρό κιτρινίζουν εύκολα σε βαθμό που είναι για πέταμα.

  Η εταιρεία ανέπτυξε την τεχνολογία UV Defender για να αποτρέψει τον αποχρωματισμό και τη δοκιμάσαμε έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας καθώς και σε υγρά όπως η μουστάρδα, το κόκκινο κρασί και ο καφές. Μπορείτε να βασιστείτε στη μακροχρόνια διαύγεια, όπως ακριβώς μπορείτε να βασίζεστε στην καθημερινή προστασία της ίδιας σας της συσκευής.

  Χαμηλό προφίλ δεν σημαίνει χαμηλή προστασία. Ως η πιο λεπτή θήκη στη συλλογή, η Clear Case είναι σχεδιασμένη να προστατεύει από πτώσεις από 6,6 πόδια, υπερβαίνοντας τα πρότυπα στρατιωτικής ποιότητας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει βέλτιστη εργονομική εμπειρία με άνετο κράτημα και αντιολισθητικούς προφυλακτήρες. Τα απτικά κουμπιά και η μονοκόμματη κατασκευή λαμβάνουν υπόψη τις καθημερινές απαιτήσεις μιας καθημερινής θήκης τηλεφώνου.

  Φυσικά και αυτή η σειρά είναι με πράσινη υπογραφή μιας και η θήκη είναι κατασκευασμένη από 65% ανακυκλώσιμα υλικά άλλων θηκών και η τιμολόγηση της είναι τα €88.99.

  Τέλος η CaseTify μιας είχε και μια θήκη της σειράς Mirror.

  Η σειρά αυτή ξεχωρίζει γιατί μπορεί να δεχθεί όποια παραμετροποίηση θέλει ο χρήστης στην πλάτη της θήκης. Φυσικά και εδώ έχουμε μια πολύ καλή προστασία για την ίδια την συσκευή.

  Η συμβατότητα με την MagSafe τεχνολογία δηλώνει και εδώ παρών ενώ στην θήκη που μας αποστάλθηκε ξεχωρίσαμε την άριστη ενσωμάτωση του σχεδιασμού αλλά και της βαφής της ίδιας της θήκης.

  Συμπερασματικά λοιπόν χαρήκαμε πολύ που είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να χρησιμοποιήσουμε από κοντά τις θήκες της CaseTify.

  Ξεχωρίσαμε:

  • Την ασφάλεια που προσφέρουν
  • Την πληθώρα σχεδίων αλλά και την ύπαρξη custom σχεδιασμού που μπορεί να δημιουργήσει ο χρήστης πριν την αγορά
  • Την λεπτή υπογραφή και τον ελαφρύ σχεδιασμό
  • Την αντοχή στον χρόνο
  • Την εστίαση στις λεπτομέρειες
  • Τον πράσινο – οικολογικό χαρακτήρα τους

  Μπορείτε να επισκεφτείτε το site τους σήμερα που τρέχουν και ιδιαίτερες Black Friday προσφορές με τις αποστολλές να γίνονται μέσω DHL χωρίς κανένα θέμα.

  Έτσι λοιπόν ναι τις συστήνουμε σε όλους εσάς και ναι θα δώσετε το κάτι παραπάνω ΑΛΛΑ είναι για εκείνους που θέλουν μια θήκη οι θήκες που θα προστατέψουν την συσκευή τους πραγματικά, που θα ξεχωρίσουν για τον σχεδιασμό της θήκης τους και που δεν θα την αλλάξουν σε μια εβδομάδα.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για όσους ακόμη πιστεύουν πως έχοντας μια συσκευή άνω των €1.000 ευρώ μια θήκη σιλικόνης των €5 και €10 ευρώ είναι ικανή να τους προσφέρει ότι αναφέραμε πιο πάνω. Περισσότερα για αυτό στο βίντεο μας σε αυτό το άρθρο.

  ΚΑΙ…. μείνετε συντονισμένοι για την συνέχεια του Review στα αξεσουάρ της CaseTify για το Apple Watch που παραλάβαμε και φυσικά για τον διαγωνισμό μας!!!

  Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

  Dimitrios Georgoulas
  Dimitrios Georgoulas
  Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.