Η Belkin είναι ήδη κατασκευάστρια ενός από τους δύο iPhone ασύρματους φορτιστές που η Apple επίσημα έχει τοποθετήσει εντός των Apple Store της ανά τον κόσμο. Χθες η εταιρεία παρουσίασε και στα πλαίσια του CES 2018 την νέα της σειρά για τα Qi charging pads.

H νέα σειρά Boost Up ασύρματων φορτιστών θα έρχεται με 4 διαφορετικά χρώματα, διπλά pads φόρτισης, stands για τοποθέτηση της συσκευής κάθετα, φιλικούς φορτιστές αυτοκινήτων και άλλες επαγγελματικές λύσεις.

Τα Qi charging pads της εταιρείας λειτουργούν με τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X. Αυτή την στιγμή η Belkin προσφέρει το Boost Up Wireless Charging Pad στα $59.99 σε λευκό μόνο χρωματισμό και τοποθετείται επίπεδα σε μια επιφάνεια.

Η νέα σειρά με το Boost Up Bold παρουσιάζει μια σειρά από ένα μινιμαλιστικό charging pad διαθέσιμο σε 4 χρώματα – μαύρο, λευκό, ροζ, και μπλε. Το Bold δίνει ασύρματες φορτίσεις 10 Watt αν και η Apple επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση των iPhone συσκευών της μέχρι τα 7.5 Watt αυτή την στιγμή.

Ο σχεδιασμός είναι πραγματικά μικρός ειδικά σε σύγκριση με το προηγούμενο Pad της Belkin.

Κάτι που πολλοί χρήστες θέλουν να δουν από τέτοιες λύσεις στο iPhone είναι και μια επιλογή ώστε η συσκευή να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθετη θέση. Η Belkin πλέον με το Boost Up Wireless Charging Stand προσφέρει κάτι τέτοιο.

Η Belkin επίσης έφερε και ένα Wireless Charging Car Mount που μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο σας και έτσι να μπορείτε να έχετε και εκεί ασύρματη φόρτιση της συσκευής σας.

Για την φόρτιση δύο iPhone την ίδια στιγμή η Belkin παρουσίασε το Dual Wireless Charging Pad που προσφέρει 10 Watt σε κάθε pad του. Η Apple έχει ανακοινώσει την δική της λύση για φόρτιση ασύρματη πολλαπλών συσκευών με την ονομασία AirPower και που αναμένεται να την δούμε κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες. Η λύση της Apple μπορεί να προσφέρει ασύρματη φόρτιση σε 3 iPhones ταυτόχρονα ενώ είναι συμβατή και με το Apple Watch Series 3 αλλά και τα AirPods.

Η τιμολόγηση όλων των παραπάνω λύσεων δεν είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμη αλλά αναμένεται πολύ σύντομα.