19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα 2019 iPhones θα έχουν έναν νέο συνδυασμό τεχνολογίας για την κεραία σύμφωνα με τον Kuo

    Ο γνωστός Apple αναλυτής Ming-Chi Kuo παρουσιάζει τις νέες προβλέψεις του για τα επερχόμενα iPhones αναφέροντας την τεχνολογία της κεραίας τους. Ο Kuo προβλέπει ότι η Apple θα αφήσει την Liquid Crystal Polymer τεχνολογία κεραίας και θα ενσωματώσει έναν νέο συνδυασμό Modified PI τεχνολογίας.

    Ο Kuo αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνει η Apple αυτή την αλλαγή. Ένας λόγος είναι πως η εταιρεία δεν έχει πολύ άνεση στην διαπραγμάτευση με τους προμηθευτές της τωρινής LCP τεχνολογίας ενώ παράλληλα είναι δύσκολο να εντάξει στην παραγωγή της γραμμή περισσότερους LCP προμηθευτές εξαιτίας της σύνθετης διαδικασίας παραγωγής.

    Η σύνθετη μάλιστα αυτή διαδικασία παραγωγής της LCP τεχνολογίας σημαίνει και σε χαμηλότερες αποδόσεις στην κεραία. Την ίδια στιγμή η τεχνολογία Modified PI μπορεί να είναι το ίδιο καλή με την αντίστοιχη της LCP χάρη σε μια βελτιωμένη φόρμουλα.

    Πιο συγκεκριμένα ο Kuο προβλέπει ότι τα 2019 iPhone μοντέλα θα υιοθετήσουν μια MPI κεραία και δύο LCP κεραίες. Αυτή την στιγμή τα iPhone XR, iPhone XS και iPhone XS Max έχουν ενσωματωμένες 6 LCP κεραίες.

    Οι προμηθευτές για την κεραία τεχνολογίας MPI για το 2019 θα είναι πέντε και αυτό αυτόματα σημαίνει πως η Apple θα έχει μια μεγαλύτερη άνεση στην διαπραγμάτευση για την τιμή.

    Για τον καταναλωτή τώρα αυτές οι αλλαγές στην τεχνολογία κεραίας δεν θα φέρουν κάποιες σημαντικές και ορατές διαφορές. Ο Kuo υποστηρίζει πως τόσο η LCP όσο και η MPI τεχνολογία θα προωθήσει τα δίκτυα 5G. Αν και παραδοσιακά η LCP τεχνολογία προσέφερε πλεονεκτήματα σε περιοχές όπως μια συνεχή απόδοση και μικρό χάσιμο σήματος η MPI τεχνολογία πλέον πλησιάζει και αυτή στα ίδια επίπεδα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles