21.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Όχι iPhone 6C στις 9 Σεπτεμβρίου, iPhone 5C εκτός αγοράς, συνεχίζουν τα iPhone 5S/6/6 Plus

    screenshot-2015-08-27-08-42-58

    Η Apple θα μας παρουσιάσει τα επόμενης γενιάς iPhones στις 9 Σεπτεμβρίου ή διαφορετικά αν προτιμάτε τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus. Όπως αναφέρει σήμερα το 9to5Mac δεν θα πρέπει να περιμένουμε το φημολογούμενο 4 ιντσών iPhone 6C να κάνει την εμφάνιση του σε αυτό το event.

    Πηγές αναφέρουν πως αν και η Apple δουλεύει πάνω σε ένα πρωτότυπο 4 ιντσών νέο iPhone με δυνατότητες ενός iPhone 6 πάρα αυτά η εταιρεία δεν είναι ακόμη έτοιμη για να το κυκλοφορήσει. Η Apple επίσης έχει στα σκαριά και ένα ακόμη μικρότερο iPhone στις 3.5 ίντσες στο μέγεθος του iPhone 4S αλλά όπως όλα δείχνουν η εταιρεία μάλλον δεν στοχεύει να παρουσιάσει κάτι τέτοιο στην αγορά.

    Στα σχέδια τώρα της Apple είναι και η κατάργηση του iPhone 5C από την αγορά με την έλευση των iPhone 6S και iPhone 6S Plus σύμφωνα με πηγές του 9to5Mac. Η συσκευή που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της το 2013 δίπλα στο iPhone 5S δημιούργησε ανάμικτα συναισθήματα στην αγορά. Πλέον μάλλον ήρθε η ώρα έτσι ώστε η Apple να το αποσύρει από την iPhone σειρά προϊόντων της.

    Για όσους όμως θα αναζητούν ένα iPhone με μια οθόνη 4 ιντσών η Apple δεν θα κάνει το ίδιο και για το iPhone 5S που θα το κρατήσει και φέτος στην αγορά και μάλλον θα αποτελέσει την “οικονομική” συσκευή της εταιρείας ειδικά για όλους εκείνους που θέλουν μια δωρεάν iPhone συσκευή με την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με έναν πάροχο.

    Ίσως και λέμε ίσως για τον παραπάνω λόγο η Apple να κρατήσει και το iPhone 5C αλλά μόνο για συγκεκριμένες αγορές με παρόμοιο τρόπο που έκανε πριν μερικά χρόνια με το iPhone 4.

    Αν και η Apple απέσυρε το iPhone 5 από την αγορά με την κυκλοφορία του iPhone 5S το 2013 η εταιρεία αναμένεται να κρατήσει για φέτος τα iPhone 6 και 6 Plus στην αγορά πάρα την έλευση των νέων iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

    Συμπερασματικά λοιπόν η γραμμή του iPhone όπως όλα δείχνουν θα περιλαμβάνει:

    • iPhone 5S – ως το βασικό πλέον μοντέλο iPhone
    • iPhone 6 και 6 Plus – τα μεσαία στην κατηγορία
    • iPhone 6S και iPhone 6S Plus – οι δύο νέες ναυαρχίδες της εταιρείας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles