18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Όλα τα 13 Pro μοντέλα έχουν πλέον ένα μήνα καθυστέρηση στην αποστολή τους σε Αμερική, Καναδά και Αγγλία

    Όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί των iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max αυτή την στιγμή δείχνουν 3 με 4 εβδομάδες ή ακόμη και ένα μήνα σε αποστολές στην Αμερική, Καναδά και Αγγλία.

    Ο Apple CEO Tim Cook είχε προειδοποιήσει κατά την τελευταία ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple πως οι περιορισμοί που υπάρχουν στην βιομηχανία και που επηρεάζουν την παραγωγική αλυσίδα μπορεί να επηρέαζε την διαθεσιμότητα των iPhone τους επερχόμενους μήνες.

    Αν συνυπολογίσει κανείς πως η ζήτηση για τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max είναι και φέτος μεγάλη αυτό κάνει την όλη κατάσταση πιο δύσκολη στον τομέα της διαθεσιμότητας.

    Οι προμηθευτές της Apple φαίνεται πως ζορίζονται πολύ να ανταπεξέλθουν στην ζήτηση των νέων iPhone εξαιτίας της πανδημίας, της ενεργειακής κρίσης ακόμη και της έλλειψης σε chips που όλα μαζί συνθέτουν ένα τρομερό πονοκέφαλο για κάθε παραγωγική γραμμή στον κόσμο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.