21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το φημολογούμενο Apple Event της Apple τον Οκτώβριο μπορεί να φέρει 5 πράγματα που περιμένουμε

    Μετά το California Streaming event της Apple τον Σεπτέμβριο όπου η εταιρεία μας παρουσίασε τα νέα iPad mini, Apple Watch Series 7, και την iPhone 13 γραμμή, είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν πως αυτό το μήνα θα έχουμε ακόμη ένα event που θα φέρει στο προσκήνιο συσκευές που περιμένουμε εδώ και καιρό και όχι μόνο.

    Το τελευταίο event της Apple πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου και ο Mark Gurman του Bloomberg έχει ήδη αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει ακόμη ένα event τις επόμενες εβδομάδες.

    Αν χρονικά συμπίπτει όπως και άλλες φορές με το Back to School promotion τότε μια πιθανή ημερομηνία είναι η Τρίτη 12 Οκτωβρίου….

    Ανασχεδιασμένα MacBook Pro

    Η μεγαλύτερη ανακοίνωση που περιμένουμε είναι η παρουσίαση των νέων MacBook Pro μοντέλων με νέα σχεδίαση. Η Apple εισήγαγε τα 13 ιντσών MacBook Pro με τον Μ1 επεξεργαστή τον περασμένο Νοέμβριο ως βασικά μοντέλα αλλά τα high end 13 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro ακόμη έρχονται με Intel επεξεργαστές και δεν έχουν αναβαθμιστεί εδώ και σχεδόν 2 χρόνια.

    Τα νέα MacBook αναμένεται να έρθουν σε 14 και 16 ίντσες με νέο σχεδιασμό και νέα διαχείριση θερμότητας. Επιπλέον εικάζεται πως θα έχουν mini-LED οθόνες υψηλότερης ανάλυσης και έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή M1X με υποστήριξη περισσότερης RAM.

    Ακόμη τα νέα MacBook Pro αναμένεται να έχουν μια HDMI και SD card reader θύρες καθώς και επιστροφή της MagSafe τεχνολογίας στο καλώδιο φόρτισης. Η Touch Bar μάλλον ρίχνει τους τίτλους τέλος της.

    Ανασχεδιασμένα Mac mini

    Εικάζεται πως η Apple δουλεύει και σε ένα νέο high end Mac mini. Η εταιρεία παρουσίασε το βασικό μοντέλο του Mac mini με τον Μ1 επεξεργαστή τον περασμένο Νοέμβριο αλλά ακόμη δεν έχει αντικαταστήσει τα high end μοντέλα της σειράς αυτής που έρχονται ακόμη με τον Intel επεξεργαστή.

    Τα νέα Mac mini φημολογούνται πως θα έχουν τον νέο M1X επεξεργαστή και έναν νέο σχεδιασμό με περισσότερες θύρες και ίσως το σασί τους να είναι ακόμη και από plexiglass στο πάνω μέρος του.

    AirPods 3

    Τα 3ης γενιάς AirPods αναμένονται για κυκλοφορία εδώ και μήνες με τους κλώνους αυτών να έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους από τον Απρίλιο.

    Τα νέα AirPods αναμένεται να έχουν έναν σχεδιασμό κοντά σε αυτόν των AirPods Pro και δεν είναι παράλογο να περιμένουμε καλύτερο ήχο και μεγαλύτερη αυτονομία.

    Οι φήμες θέλουν την Apple να έχει ξεκινήσει ήδη την μαζική τους παραγωγή εδώ και μήνες.

    macOS Monterey Ημερομηνία Κυκλοφορίας

    Με τα iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 και tvOS 15 να έχουν γίνει διαθέσιμα στο ευρύ κοινό μένει το macOS Monterey να ακολουθήσει το ίδιο.

    Η Apple συνήθως περιμένει λίγο περισσότερο για τις νέες εκδόσεις του macOS, αλλά μετά από μήνες beta testing πρέπει να είμαστε πολύ κοντά στην τελική έκδοση του. Η κυκλοφορία του μπορεί να ταυτιστεί με το λανσάρισμα των νέων MacBook Pro και Mac mini μοντέλων με την Apple να την ανακοινώνει στο event του Οκτωβρίου.

    Apple Watch Series 7 Ημερομηνία Κυκλοφορίας

    Αν και η Apple παρουσίασε το νέο Apple Watch Series 7 στο event του Σεπτεμβρίου δείχνοντας τον νέα σχεδιασμό με την μεγαλύτερη οθόνη, την καλύτερη ανθεκτικότητα και την γρηγορότερη φόρτιση πάρα αυτά δεν έδωσε καμία πληροφορία για το πότε θα γίνει διαθέσιμο στην αγορά.

    Φήμες θέλουν την Apple λίγο πριν την ανακοίνωση του Series 7 να έχει σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή του και έτσι η μαζική παραγωγή του μπήκε για ένα διάστημα σε παύση ξεκινώντας εκ νέου στο τέλος Σεπτεμβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.