19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το BlueStacks X σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε Android παιχνίδια από τον πλοηγό του Mac ή του iPad

    H BlueStacks είναι η εταιρεία πίσω από τον δημοφιλή Android emulator για Windows και σήμερα λανσάρισε μια cloud based Android game υπηρεσία που λειτουργεί στον πλοηγό των Mac, Windows, iPad και σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή.

    Απλά κάνετε εγγραφή στο BlueStacks X και άμεσα έχετε πρόσβαση στον κατάλογο τον τίτλων και είστε έτοιμοι να παίξετε. Υπάρχουν αυτοί την στιγμή περισσότεροι από 200 τίτλοι παιχνιδιών με την εταιρεία να αναφέρει πως θα προσθέτει νέους κάθε εβδομάδα.

    Κάποιοι από τους τίτλους που είναι διαθέσιμοι στο BlueStacks X συμπεριλαμβάνουν τα Raid: Shadow Legends, Disney Sorcerers Arena, και Looney Tunes World of Mayhem. 

    Η υπηρεσία αυτή την στιγμή είναι σε beta και δωρεάν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.