17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Όλα σχεδόν έτοιμα για το δεύτερο Apple Store της Κωνσταντινούπολης

    apple-store-akasya-3-640x426

    Η Apple έχοντας ήδη εγκαινιάσει το πρώτο Apple Store της πίσω τον Απρίλιο στην Κωνσταντινούπολη όλα δείχνουν πως και το δεύτερο είναι έτοιμο για να ανοίξει τις πόρτες του. Το πρώτο βρίσκετε πλέον στην Ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης στο  Zorlu Shopping Center, ενώ το δεύτερο στρατηγικά έχει τοποθετηθεί στην ασιατική πλευρά και συγκεκριμένα στο Akaysa Shopping center.

    Αυτή δεν είναι η μόνη διαφορά τους. Το πρώτο Apple Store είχε ένα μοναδικό σχεδιασμό με την κυβική γυάλινη επιφάνεια του να είναι άκρως εντυπωσιακή και να θυμίζει τα αντίστοιχα της Σαγκάης και της Νέας Υόρκης ενώ το δεύτερο όπως μπορούμε να δούμε και από τις εικόνες θα βρίσκεται μέσα στο ίδιο το εμπορικό κέντρο.

    apple-store-akasya-640x359

    Αυτή την στιγμή η Apple έχει τοποθετήσει προστατευτικά έξω από το κατάστημα με τα εγκαίνια του να πραγματοποιούνται αρκετά σύντομα. Ο Tim Cook μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο Abdullah Gül είχαν παρευρεθεί στα εγκαίνια του πρώτου ενώ άγνωστο παραμένει αν το ίδιο θα γίνει και σε αυτό.

    Πριν εβδομάδες η Apple ανακοίνωσε πως νέα καταστήματα θα ανοίξουν τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική σε μέρη όπως το Εδιμβούργο στην Σκώτια, Βενετία στην Ιταλία κλπ Αν αναλογιστούμε πόσο σημαντική είναι η περίοδος των εορτών για την Apple θα είναι λογικό να περιμένουμε όλα αυτά τα καταστήματα σύντομα να εγκαινιαστούν.

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles