11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Χιούμορ : η μ@λ@κι@ θα ταβανώσει στην Κίνα!

    iPhone-6s-installement-plan

    Τι άλλο θα ακούσουμε από την χώρα του Δράκου…..!

    Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλές ειδήσεις που αφορούν νεαρούς Κινέζους οι οποίοι προσπάθησαν να πουλήσουν το νεφρό τους για να αγοράσουν μια iOS συσκευή 🙁

    Την λύση σε αυτό το πρόβλημα, σύμφωνα με αναφορά του BBC, έρχεται να καλύψει γνωστό μεγάλο νοσοκομείο της Κίνας το οποίο χρησιμοποιεί iPhones και iPads σαν μέσο για να προσελκύσει δωρητές σπέρματος με ένα ένα ευθύ μήνυμα :

    Δεν χρειάζεται να πουλήσετε τα νεφρά σας – μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε ένα 6s

    Σε ένα post στην δημοφιλή κινέζικη υπηρεσία μηνυμάτων, WeChat, το νοσοκομείο δείχνει την φωτογραφία ενός rose-gold iPhone 6s η οποία συνοδεύεται από το μήνυμα ότι τα 6000 Yuan(940$) που κοστίζει μπορούν να εξοφληθούν από μια σειρά συστηματικών δόσεων σπέρματος.

    Το TNW σημειώνει ότι οι υποψήφιοι δωρητές θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5’4″ σε ύψος ,να έχουν πτυχίο και να περάσουν επιτυχώς ένα πλήρες ιατρικό σετ εξετάσεων προτού γίνουν δεκτοί. Θα πρέπει επίσης να δώσουν συνολικά ποσότητα σπέρματος 17ml σε μια περίοδο 6 μηνών.

    Με λίγα λόγια…., βαράτε αδέρφια γιατί χανόμαστε στο 3D Touch!!!!!

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles