20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Φωτογραφίες του iPhone 7 δείχνουν ένα νέο touch-sensitive Home Button

    iphone-7-touch-home-button

    Μια εικόνα που διέρρευσε κάνει σήμερα τον γύρω του διαδικτύου έχοντας προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση. Ο λόγος είναι ότι δείχνει ένα iPhone 7 με έλλειψη μηχανικού Home Button και αντικατάσταση αυτού με μια touch sensitive επιφάνεια.

    Η φωτογραφία προέρχεται από το mobipicker.com και αν εξαιρέσουμε πως είναι κακής ποιότητας υποτιθέμενα δείχνει την εμπρόσθια όψη του νέου iPhone 7.

    Σε αυτή την εικόνα ξεχωρίζει φυσικά το Home Button που φαίνεται να είναι στο ίδιο επίπεδο με το bezel και που αν επαληθευτεί σημαίνει πως η Apple θα αφαιρέσει το φυσικό κλικ από το Home Button και θα φέρει ένα touch sensitive Home Button.

    Φήμες για κάτι τέτοιο υπάρχουν εδώ και καιρό και μάλιστα πολλές θέλουν την Apple να κάνει κάτι τέτοιο ώστε να μπορέσει να προσφέρει και αδιαβροχοποιήση στο iPhone 7.

    iphone-7-home-button-closeup

    H μηχανική πίσω από ένα τέτοιο Home Button σημαίνει πως η λειτουργικότητα του θα παραμείνει η ίδια απλά δεν θα έχουμε κλικ και βύθιση και απλά ένα tap. Ίσως μάλιστα να ενσωματωθεί σε αυτό το σημείο και η 3D Touch τεχνολογία ώστε να μπορεί να ξεχωρίζει και την πίεση που θα ασκεί ο χρήστης στην λεία αυτή επιφάνεια.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles