19 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Φήμη: “AirPods Studio” η ονομασία των επερχόμενων over ear ακουστικών της Apple με τιμή στα $349

    Μια νέα φήμη θέλει τα επερχόμενα και νέα over ear ακουστικά της Apple να έχουν την ονομασία “AirPods Studio” και με τιμολόγηση στα $349. Τα ακουστικά αυτά θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στον χρόνο σύμφωνα με αναφορές από πηγές όπως το Bloomberg και ο Ming-Chi Kuo.

    Η σημερινή φήμη έρχεται από τον γνωστό και μια εξαιρετέο πλέον Jon Prosser. Ο Prosser αναφέρει σε Tweet του πως τα over ear ακουστικά της Apple αυτά θα ονομαστούν AirPods Studio και με μια τιμή στα $349. Η τιμολόγηση αυτή θα τα φέρει στην ίδια κατηγορία με αντίστοιχες προτάσεις από την Bose και την Sony.

    Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η Apple μπορεί να συνεχίσει με την AirPods ονομασία και για αυτά τα ακουστικά. Επίσης χρησιμοποιώντας και εδώ αυτό το όνομα θα τα κάνει να ξεχωρίσουν καλύτερα από την Beats γραμμή ακουστικών.

    Αν τελικά επαληθευτεί αυτή η φήμη η σειρά των AirPods της Apple θα διαμορφωθεί ως:

    • AirPods with Charging Case
    • AirPods with Wireless Charging Case
    • AirPods Pro
    • AirPods Studio
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles