18.9 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Φήμη: Το iPhone 14 Pro θα μπορούσε να έχει τη μεγαλύτερη μνήμη RAM από οποιοδήποτε iPhone μέχρι σήμερα

    Σε περίπου επτά μήνες, η Apple θα αποκαλύψει την επόμενη γενιά iPhones. Με αυτό, μια νέα φήμη υποδηλώνει ότι η εταιρεία θα προσθέσει 8GB μνήμης RAM στο iPhone 14 Pro.

    Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από το χρήστη “yeux1122”, στο κορεατικό ιστολόγιο Naver (μέσω MacRumors). Αν και η πηγή αυτή δεν έχει δώσει πάντα με ακρίβεια στοιχεία για επερχόμενες συσκευές της Apple, ο χρήστης παραθέτει “εγχώριες πηγές εφοδιαστικής αλυσίδας” για να πει ότι το επερχόμενο iPhone 14 Pro θα διαθέτει 8GB μνήμης RAM για να ταιριάζει με το νέο τηλέφωνο Galaxy S22 της Samsung.

    Παρόλο που η Apple δεν μπήκε ποτέ στη μάχη μνήμης RAM με άλλους κατασκευαστές, είναι λογικό για την εταιρεία να κάνει ένα άλμα στη μνήμη του iPhone το 2022. Καθώς το επόμενο iPhone φημολογείται ότι θα διαθέτει τον υψηλότερο αισθητήρα κάμερας megapixel που έχουμε δει μέχρι σήμερα, οι συσκευές αυτές θα συνεχίσουν να χρειάζονται περισσότερη μνήμη RAM.

    Επιπλέον, ο αναλυτής εφοδιαστικής αλυσίδας Jeff Pu της Haitong International Securities πρόσφατα επιβεβαίωσε και αυτός με την σειρά αυτή τη φήμη λέγοντας ότι το iPhone 14 Pro θα διαθέτει πράγματι 8GB μνήμης RAM.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.