17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple σταματά να υπογράφει την iOS 15.3 μετά την κυκλοφορία τις iOS 15.3.1, το downgrade δεν είναι πλέον εφικτό

    Μετά την κυκλοφορία τις iOS 15.3.1 στις 10 Φεβρουαρίου, η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 15.3, την προηγουμένως διαθέσιμη έκδοση του iOS που κυκλοφόρησε στα τέλη Ιανουαρίου. Επειδή η iOS 15.3 δεν έχει πλέον υπογραφή, δεν είναι δυνατό να κάνετε downgrade σε αυτήν την έκδοση του iOS αν έχετε ήδη προχωρήσει στην ενημέρωση της iOS 15.3.1.

    Η Apple σταματά τακτικά να υπογράφει παλαιότερες εκδόσεις ενημερώσεων λογισμικού μετά την κυκλοφορία νέων εκδόσεων, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πελάτες να διατηρούν τα λειτουργικά τους συστήματα ενημερωμένα.

    Η iOS 15.3 ήταν μια ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων που αντιμετώπισε ένα σημαντικό σφάλμα Safari που θα μπορούσε να διαρρεύσει δραστηριότητα περιήγησης, ενώ η iOS 15.3.1 ήταν μια άλλη ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων που αντιμετωπίζει περαιτέρω τα τρωτά σημεία του WebKit.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.