Saturday, May 18, 2024

Η εφαρμογή Obscura 3 φέρνει μια ανανεωμένη διεπαφή και νέες λειτουργίες λήψης

Το Obscura είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επαγγελματικές εφαρμογές κάμερας για iOS, καθώς επιτρέπει πολλούς χειροκίνητους ελέγχους για τη λήψη φωτογραφιών στο iPhone. Ο προγραμματιστής Ben McCarthy αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε το Obscura 3, το οποίο συνοδεύεται από μια ανανεωμένη διεπαφή, νέες λειτουργίες λήψης και άλλες νέες δυνατότητες.

Προκειμένου να γίνει η εφαρμογή πιο σύγχρονη, ο χειρισμός έχει επανασχεδιαστεί και τώρα τα πάντα ελέγχονται πλήρως από χειρονομίες σε συνδυασμό με απτική ανάδραση. Δυστυχώς για τους οπαδούς του κλασικού σχεδιασμού Obscura, αυτό σημαίνει ότι ο κλασικός “Τροχός Ελέγχου” έχει φύγει. “Είναι το πιο κοντινό που θα αισθανθείτε ποτέ στο χρησιμοποιήσετε μια DSLR σε ένα smartphone”, λέει ο προγραμματιστής.

Το Obscura 3 εισάγει επίσης νέες λειτουργίες λήψης για να αντικατοπτρίζει καλύτερα όλες τις δυνατότητες των καμερών iPhone. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές λειτουργίες για διαφορετικούς σκοπούς: Φωτογραφία, Pro Photo, Depth, Live Photo και Βίντεο.

Το Obscura 3 είναι τώρα διαθέσιμο στο App Store και κοστίζει $9.99 ως εφάπαξ αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής ή επιπλέον συνδρομές.

Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.