Φήμες: Το iPhone 12 Pro θα έχει μια ProMotion οθόνη, βελτιωμένο Face ID, 3x κάμερα ζουμ στο πίσω μέρος

0
2946

Ο Max Weinbach του EverythingApplePro τονίζει σήμερα πως το iPhone 12 θα έρθει μια ProMotion οθόνη με ρυθμό ανανέωσης τα 120Hz. Αν και μπορεί να μην έχουν και οι τέσσερις νέες iPhone 12 συσκευές που περιμένουμε αυτό το χαρακτηριστικό ο ίδιος πιστεύει πως αυτό θα ενσωματωθεί τουλάχιστον στα Pro μοντέλα των 6.1 και 6.7 ιντσών.

Η συσκευή δυναμικά θα μπορεί να κάνει εναλλαγές μεταξύ των 60Hz και 120Hz έτσι ώστε να εξοικονομεί και ενέργεια. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με το ProMotion σύστημα το οποίο έχει ενσωματώσει η Apple στα iPad Pro εδώ και χρόνια.

Για την υποστήριξη αυτού του χαρακτηριστικού η μπαταρία αναμένεται να είναι μεγαλύτερη ακόμη και αν θα υπάρχει αυτή η δυναμική αλλαγή του ρυθμού ανανέωσης. Έτσι και σύμφωνα πάντα με τον ίδιο το 6.7 ιντσών iPhone 12 Pro Max πιστεύει πως θα ενσωματώσει μια μπαταρία μεγαλύτερη από τις 4400 mAH.

Να θυμίσουμε πως η Apple είχε σταθεί ιδιαίτερα στην αυτονομία των iPhone 11 και iPhone 11 Pro και έτσι και φέτος θα θέλει να συνεχίσει αυτή την πολύ καλή διάρκεια ζωής των συσκευών φέρνοντας παράλληλα 5G συμβατότητα και αυτό το ProMotion χαρακτηριστικό.

Ο Weinbach αναφέρει πως περιμένει και ένα βελτιωμένο Face ID πέρα από το γεγονός ότι σχεδιαστικά θα έχουμε ένα μικρότερο notch. Αναμένει λοιπόν πως το Face ID θα μπορεί να ξεκλειδώνει την συσκευή από περισσότερες γωνίες.

Σε ότι αφορά την κάμερα η Apple αναμένει ότι θα βελτιώσει την φωτογράφηση σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού με γρηγορότερη αυτόματη εστίαση και βελτιωμένο σταθεροποιητή. To Smart HDR επίσης θα αναβαθμιστεί για να μειώσει ακόμη περισσότερο τον θόρυβο των λήψεων σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Τέλος αναφέρει πως ο νέος LiDAR αισθητήρας θα δώσει ακόμη πιο εντυπωσιακές Portrait λήψεις ενώ στον τομέα του βίντεο το telephoto ζουμ θα αναβαθμιστεί από τα 2x στα 3x.