19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Apple να εγκαταλείπει τα 16GB αποθηκευτικού χώρου στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus

    iPhone-6-front-screen

    Θα μπορούσε να είναι μια κίνηση που θα ικανοποιούσε πάρα πολλούς και θα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Τα 16 GB αποθηκευτικού χώρου εν έτη 2015 δεν είναι απλά μικρός χώρος αλλά πλέον έχει γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα για πολλούς χρήστες.

    Οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών είναι μεγαλύτερες, η ίδιες οι εφαρμογές είναι μεγαλύτερες ενώ ο αποθηκευτικός χώρος στα iPhone δεν έχει αλλάξει από το 2012.

    Μια φήμη λοιπόν που δημοσιεύτηκε από το MIC Gadget τονίζει πως η Apple θα αποσύρει την επιλογή των 16 GB στα επερχόμενα iPhones.

    Αν αυτό επαληθευτεί τότε μάλλον το βασικό μοντέλο των νέων iPhone 6S θα ξεκινάει από τα 32 GB.

    To site αναφέρει πως πηγή μέσα από την Foxconn έχει δει την συσκευασία των νέων iPhones 6S που πλέον αναγράφουν 32 GB αντί 16 GB.

    Μια άλλη πιθανότητα βέβαια είναι πως η Apple ίσως προσφέρει αυτή την φορά 16/32/64/128GB αποθηκευτικού χώρου όπως έγινε και με το νέο iPod touch.

    Τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην αγορά της Αμερικής και σε μεγάλες αγορές του κόσμου στις 18 Σεπτεμβρίου σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

    Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως το κινεζικό site MIC Gadget έχει δώσει και άλλες διαρροές σε επερχόμενα προϊόντα της Apple χωρίς όμως πάντα να επαληθεύονται τα όσα αναγράφει.

    Η Apple με την κυκλοφορία του iOS 9 θα φέρει μια σειρά από τεχνολογίες έτσι ώστε τόσο οι λήψεις όσο και οι εγκαταστάσεις από το App Store να γίνουν μικρότερες σε μέγεθος και σε αντιστοιχία με την κάθε συσκευή που θα έχει ο χρήστης.

    Με άλλα λόγια ο λόγος universal εφαρμογή με την έλευση του νέου λογισμικού θα αλλάξει μια και το App Store θα παραμετροποίει τις λήψεις  πριν παραδώσει κάποιο κώδικα σε κάποια συσκευή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles