21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Φήμες: Η Apple αναπτύσσει νέα μοντέλα 14″ M2 iPad Pro, συν 11″ και 12,9″

    Ένας χρήστης του Twitter που αποκάλυψε με ακρίβεια μια από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις του iPadOS 16 λέει ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο iPad Pro 14 ιντσών που θα διαθέτει το τσιπ πυριτίου της Apple M2.

    Ο Majin Bu έγραψε στο Twitter δηλώνοντας:

    Σύμφωνα με την πηγή μου, η Apple αναπτύσσει ένα νέο iPad M2 14,1 ιντσών με βασική μνήμη 512 GB και 16 GB. Η νέα σειρά M2 αναμένεται να περιλαμβάνει ένα νέο μοντέλο 11 ιντσών χωρίς σημαντικές αλλαγές, ένα νέο μοντέλο 12,9 με μειωμένα πλαίσια και αυτό το νέο iPad 14,1 ιντσών.

    Η έκθεση ισχυρίζεται ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο M2 iPad Pro 14 ιντσών με 512 GB βασικής αποθήκευσης και 16 GB μνήμης RAM. Λέει επίσης ότι η Apple θα αντικαταστήσει το τρέχον M1 iPad Pro (2021) με μια νέα έκδοση M2 για τους υπάρχοντες παράγοντες μορφής 11 ιντσών και 12,9 ιντσών, με λεπτότερα πλαίσια να έρχονται επίσης στο τελευταίο.

    Πέρυσι, ο Mark Gurman είπε ότι η Apple είχε μηχανικούς και σχεδιαστές που «εξερευνούσαν μεγαλύτερα iPad που θα μπορούσαν να βγουν στα καταστήματα μερικά χρόνια αργότερα».

    Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Majin Bu ισχυρίζεται ότι αυτές οι συσκευές πιθανότατα θα παρουσιαστούν από την Apple είτε τον Οκτώβριο είτε τον Νοέμβριο. Ενώ προσθέτει τη δική του πεποίθηση ότι οι αναφορές είναι ακριβείς λόγω των νέων εξελίξεων της Apple. Η ιδέα ενός μεγαλύτερου iPad δεν είναι τόσο περίεργη και η αναβάθμιση από M1 σε M2 για Pro iPads φαίνεται ως αναπόφευκτη σε αυτό το σημείο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.