13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple δημοσίευσε το τρέιλερ του «Black Bird» της Apple TV+ πριν από το ντεμπούτο στις 8 Ιουλίου

    Η Apple δημοσίευσε σήμερα το τρέιλερ για το Black Bird, μια νέα δραματική σειρά που έρχεται στο Apple TV+ στις 8 Ιουλίου.

    Η νέα σειρά είναι ένα «βαρύ, με πολύ σασπένς ψυχολογικό θρίλερ» που βασίζεται στα απομνημονεύματα αληθινού εγκλήματος In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer και A Dangerous Bargain for Redemption.

    Πρωταγωνιστεί ο Taron Egerton ως ένας ήρωας ποδοσφαίρου γυμνασίου, γιος ενός παρασημοφορημένου αστυνομικού που καταδικάζεται σε 10 χρόνια σε φυλακή ελάχιστης ασφαλείας:

    Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, όταν ο ήρωας του γυμνασίου του ποδοσφαίρου και ο γιος του παρασημοφορημένου αστυνομικού Τζίμι Κιν (Έγκερτον) καταδικάζεται σε 10 χρόνια σε φυλάκιση ελάχιστης ασφάλειας, του δίνεται η επιλογή μιας ζωής — να μπει σε φυλακή υψίστης ασφαλείας για τους εγκληματικά τρελούς και να γίνει φίλος με τον ύποπτο κατά συρροή δολοφόνο Λάρι Χολ (Χάουζερ), ή να μείνει εκεί που είναι και να εκτίσει ολόκληρη την ποινή του χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης με όρους. Ο Κιν συνειδητοποιεί γρήγορα ότι η μόνη του διέξοδος είναι να ανακαλύψει πού είναι θαμμένα τα σώματα πολλών νεαρών κοριτσιών. Αλλά αυτός ο ύποπτος δολοφόνος λέει την αλήθεια; Ή είναι απλώς μια άλλη ιστορία από έναν κατά συρροή ψεύτη; Αυτή η δραματική και συναρπαστική ιστορία ανατρέπει το είδος του εγκλήματος επιστρατεύοντας τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα για να λύσουν τα μυστήρια του.

    Έξι επεισόδια θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Apple TV+, ξεκινώντας με δύο στις 8 Ιουλίου και στη συνέχεια ένα εβδομαδιαίο επεισόδιο έως την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.