24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Υψηλόβαθμα στελέχη της Apple εξηγούν πως το Apple Watch θα αντικαταστήσει το φυσικό μας πορτοφόλι με την watchOS 8

    Σε μια νέα συνέντευξη ο Deidre Caldbeck, director of Apple Watch product marketing καθώς και ο Kevin Lynch Apple VP of technology έκαναν αναφορά στα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η watchOS 8 και πως το Apple Watch μπορεί να γίνει το νέο μας πορτοφόλι.

    Κατά την διάρκεια του WWDC21 η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά την watchOS 8. Το νέο λογισμικό για το Apple Watch μαζί με την νέα και επερχόμενη iOS 15 θα φέρει μια ανανεωμένη Wallet εφαρμογή. Πέρα λοιπόν από την δυνατότητα να εισάγει κάποιος την κάρτα τραπέζης του, αεροπορικά εισιτήρια κ.α η Apple θέλει να προσθέσει και ταυτότητας και ακόμη και ψηφιακά κλειδιά.

    Ο Deidre Caldbeck πιστεύει πως αυτό είναι το μέλλον τον πορτοφολιών:

    “Αυτό είναι υπό μια έννοια το όραμα μας έτσι ώστε τελικά να αντικαταστήσουμε το φυσικό μας πορτοφόλι έχοντας ότι χρειάζεται κάποιος απευθείας από τον καρπό του.”

    Φυσικά όλα αυτά τα βήματα θα γίνουν στην Αμερική και εν συνεχεία θα περάσουν και στην Ευρώπη.

    Ο Lynch στάθηκε και στην δυνατότητα του Apple Watch με το U1 chip έτσι ώστε να ξεκλειδώνει ένα αυτοκίνητο. Ακριβώς με την ίδια τεχνολογία και με την watchOS 8 κάποιος θα μπορεί να ξεκλειδώνει μια πόρτα που έχει μια έξυπνη κλειδαριά στο σπίτι του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.