22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέα MacBook Pro ακόμη στο πρόγραμμα της Apple για διάθεση τους φέτος σύμφωνα με τον Mark Gurman

    Τον Μάιο το Bloomberg είχε αναφέρει πως η Apple ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει ένα νέας σχεδίασης MacBook Pro το νωρίτερο αυτό το καλοκαίρι. Σήμερα ο Mark Gurman του Bloomberg πως “η Apple έχει ρίξει όλο το βάρος της πλέον στο Φθινόπωρο” αλλά το νέο MacBook Pro παραμένει στο προγραμματισμό της για κυκλοφορία κάποια στιγμή φέτος.

    Ο Mark Gurman είχε αναφέρει ένα πραγματικό όνειρο για τα επερχόμενα MacBook Pro με επιστροφή των θυρών HDMI και SD card και ακόμη και με μια MagSafe τεχνολογία στο καλώδιο φόρτισης.

    Το νέο MacBook Pro θα έχει 8 πυρήνες υψηλών επιδόσεων και 2 πυρήνες υψηλών αποδόσεων και θα έρχεται με 16 ή 32 πυρήνες στα γραφικά του.

    Ο Gurman πλέον αναφέρει πως οι επόμενες εβδομάδες θα είναι χαλαρές ως προς τις ειδήσεις για νέες συσκευές αλλά επιμένει πως τα νέα MacBook Pros είναι στα πλάνα της Apple για φέτος.

    “Για την Apple η εστίαση είναι πλέον στο Φθινόπωρο και έτσι οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν λίγα νέα ως προς νέες συσκευές. Είμαστε 3 μήνες μακριά από την παρουσίαση των νέων iPhone και Apple Watch μαζί και με την ευρεία διάθεση στο κοινό των iOS 15, iPadOS 15 και watchOS 8 και έτσι θα περιμένετε για πολλά νέα μετά το καλοκαίρι. Μην ξεχνάτε και το iPad και Mac: Η Apple θα παρουσιάσει ένα νέο βασικό μοντέλο iPad με στόχο τους μαθητές καθώς και το ανανεωμένο MacBook Pro αλλά και ένα νέο iPad mini που επίσης έρχονται φέτος.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.