19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Υψηλόβαθμα στελέχη της Apple αναφέρουν πως η σειρά “See” του Apple TV+ μπορεί να είναι το ίδιο επική με αυτή του Game of Thrones

    H Apple συνεχίζει τις διαφημιστικές της και PR ενέργειες για την επερχόμενη συνδρομητική της υπηρεσία Apple TV+ με τους Jason Momoa και Alfre Woodard να κάνουν την εμφάνιση τους στο εξώφυλο του Emmy περιοδικού κάνοντας promoting την επερχόμενη σειρά επιστημονικής φαντασίας See.

    To budget για αυτή την επερχόμενη σειρά εικάζεται πως στοίχισε περί τα $15 εκατομμύρια για κάθε επεισόδιο.

    Στην συνέντευξη που συνοδεύει το αντίστοιχο άρθρο του περιοδικού οι Apple vice presidents Jamie Erlicht και Zack van Amburg που είναι υπεύθυνη για την Apple TV+ υπηρεσία μετά την αποχώρηση τους από την Sony και πρόσληψη τους από την Apple το 2017 αναφέρουν χαρακτηριστικά:

    “Μπορεί η σειρά αυτή να είναι το ίδιο επική ας πούμε με το Game of Thrones; Η απάντηση που σας δίνουμε σήμερα είναι πως άνετα ΝΑΙ!!”

    Το See θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με το λανσάρισμα της Apple TV+ υπηρεσίας την 1η Νοεμβρίου.

    Καθήκοντα δημιουργού και σεναριογράφου αναλαμβάνει εδώ ο Steven Knight (PeakyBlinders), ενώ στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Francis Lawrence (The Hunger Gamesmovies).

    Η πλοκή του σόου εκτυλίσσεται στο  μακρινό μέλλον, όταν έπειτα από την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού, το ανθρώπινο γένος έφτασε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο της εξάλειψης. Όσοι κατάφεραν να επιζήσουν, έχασαν την όρασή τους. Ο ‘Baba Voss’ (Momoa), αρχηγός μίας φυλής, γίνεται πατέρας δύο δίδυμων τα οποία είναι και τα μόνα άτομα στον κόσμο που μπορούν να δουν. Πλέον, ο ήρωας καλείται να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του από μία πανίσχυρη εχθρό, μία ανελέητη βασίλισσα που θα θελήσει να εξολοθρεύσει τα δύο παιδιά και όποιον σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της.

    Παίζουν ακόμη οι: Alfre Woodard, Yadira Guevara-Prip, Sylvia Hoeks, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar, και η Marilee Talkington.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles