Sunday, May 12, 2024

Υπεύθυνος σχεδιασμού της Tesla: “Δεν υπάρχει τίποτα καινοτόμο να περιμένουμε από την Apple στον σχεδιασμό”

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Tesla Franz von Holzhausen παραχώρησε συνέντευξη σε podcast αυτή την εβδομάδα για να εκφράσει παράπονα σχετικά με την προφανή έλλειψη σχεδιαστικής καινοτομίας της Apple. Σε συνέντευξή του στο podcast Spike Car Radio, ο Holzhausen δήλωσε ότι δεν υπάρχει «τίποτα να περιμένουμε» όσον αφορά τον νέο σχεδιασμό από την Apple.

Όταν ρωτήθηκε για προϊόντα και σχέδια από άλλες εταιρείες που τον εμπνέουν, ο Holzhausen αμέσως αναφέρθηκε στην Apple. Μίλησε για πρώτη φορά για το Apple Watch, εξηγώντας ότι χρησιμοποιεί ένα λόγω των χαρακτηριστικών γυμναστικής, αλλά κατά τα άλλα δεν έχει “βρει πραγματικά σκοπό” για την χρήση του.

Συνεχίζοντας την εστίασή του στην Apple, ο Holzhausen πρόσθεσε ότι τώρα βλέπει τον σχεδιασμό της Apple ως μια «μικρή βελτίωση κάθε φορά στο ίδιο σχέδιο». Από την άποψη της έμπνευσης, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει “τίποτα να περιμένουμε” από την εταιρεία, σύμφωνα με τον Holzhausen.

“Στην πραγματικότητα φοράω ένα Apple Watch, και λυπάμαι που το λέω, μιας και το κάνω μόνο και μόνο λόγω του ότι αθλούμαι καθημερινά. Αλλιώς, δεν έχω βρει και κάποιο άλλο σκοπό γι’ αυτό. Το λυπηρό σημείο για τα προϊόντα της Apple τώρα είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα να περιμένουμε. Νιώθω σαν να είναι απλά μια συνέχεια. Είναι απλά ένα είδος μικρής τελειοποίησης στο ίδιο σχέδιο, οπότε εμπνευσμένα, είναι δύσκολο να παρακινηθείς από αυτό που κάνουν.”

Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.