22.9 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το Home Widget για το HomeKit δέχτηκε μια άριστη αναβάθμιση

    Το Home Widget για HomeKit είναι ίσως μία από τις πιο καλές εφαρμογές για τη βελτίωση της εμπειρίας σας με αξεσουάρ με δυνατότητα HomeKit στο iOS. Προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στον οικιακό αυτοματισμό απευθείας από την αρχική σας οθόνη. Η εφαρμογή ενημερώθηκε την Τετάρτη με εξαιρετικές νέες λειτουργίες, όπως υποστήριξη αισθητήρων, διαφορετικά μεγέθη πινάκων και πολλά άλλα.

    Η έκδοση 1.1.0 του Home Widget για το HomeKit φέρνει τελικά υποστήριξη για αισθητήρες, ώστε να μπορείτε τώρα να τους προσθέσετε στους πίνακες widget σας. Η διεπαφή widgets έχει επίσης επανασχεδιαστεί ελαφρώς για να ταιριάζει καλύτερα στο σχεδιασμό του iOS 15 και οι χρήστες θα βρουν επίσης διαφορετικά μεγέθη πίνακα.

    Μια άλλη σημαντική αλλαγή που συνοδεύει την ενημέρωση είναι η δυνατότητα εκτέλεσης συντομεύσεων απευθείας από widgets αντί να χρειάζεται πρώτα να ανοίξετε την εφαρμογή. Κατά την επεξεργασία ενός πίνακα widget, οι χρήστες μπορούν να τον οργανώσουν καλύτερα με κενούς χώρους και υπάρχει ακόμη και ένα πεδίο αναζήτησης που θα σας βοηθήσει να βρείτε συγκεκριμένα εικονίδια για τα widgets σας.

    Το Home Widget for HomeKit είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store, αν και ορισμένες λειτουργίες απαιτούν μηνιαία συνδρομή που κοστίζει μόλις 49 σεντς. Αν προτιμάτε, υπάρχει επίσης μια δυνατότητα για αγορά για πάντα στα $ 8.99.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.