16.1 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Πότε η Apple θα κυκλοφορήσει την iOS 15.4 στο ευρύ κοινό; Ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

    Η iOS 15.4 βρίσκεται επί του παρόντος σε δοκιμές beta με προγραμματιστές και public χρήστες και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια σειρά δελεαστικών νέων δυνατοτήτων. Ενώ ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει στο δωρεάν πρόγραμμα δοκιμών public beta της Apple, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να περιμένουν την ευρεία κυκλοφορία όταν και τα περισσότερα bugs θα έχουν εξομαλυνθεί. Πότε λοιπόν η Apple θα κυκλοφορήσει τη σταθερή έκδοση της iOS 15.4 στο ευρύ κοινό;

    Πρώτα απ ‘όλα, ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση του τι νέο υπάρχει στην iOS 15.4. Για μια ενημέρωση μεσαίου κύκλου, η iOS 15.4 περιλαμβάνει αρκετές νέες λειτουργίες. Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, είναι η υποστήριξη για τη χρήση του Face ID ενώ φοράτε μάσκα.

    Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι η νέα λειτουργία “Χρήση Face ID με μάσκα” περιορίζεται στο iPhone 12 και νεότερες συσκευές, οπότε αν έχετε ένα iPhone X, iPhone XS ή iPhone 11, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα λειτουργία.

    Εν τω μεταξύ, τα iPadOS 15.4 και macOS 12.3 – τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν μαζί με την iOS 15.4 – υποστηρίζουν επίσης τον Καθολικό έλεγχο – Universal Control. Για πρώτη φορά ανακοινώθηκε στο WWDC το περασμένο καλοκαίρι, το Universal Control σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλά iPad και Mac χρησιμοποιώντας ένα μόνο ποντίκι, πληκτρολόγιο και επιφάνεια αφής.

    Μια καλύτερη ματιά μπορείτε να έχετε με το παρακάτω βίντεο:

    Το iOS 15.4 βρίσκεται επί του παρόντος σε δοκιμές beta τόσο με προγραμματιστές όσο και με public χρήστες. Η Apple κυκλοφορεί γενικά μια νέα beta κάθε δύο εβδομάδες, μεταξύ τεσσάρων και έξι κύκλων χρονικά.

    Το Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι η Apple στοχεύει επί του παρόντος σε μια ευρεία διάθεση της iOS 15.4 κάποιο χρονικό διάστημα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Αυτό ευθυγραμμίζεται με αναφορές ότι η Apple σχεδιάζει να διοργανώσει μια εικονική εκδήλωση στις 8 Μαρτίου για να ανακοινώσει ένα νέο iPhone SE καθώς και ένα ανανεωμένο iPad Air.

    Αν θέλετε να δοκιμάσετε όλες τις νέες λειτουργίες των iOS 15.4, iPadOS 15.4 και macOS 12.3 τώρα, η Apple διαθέτει ένα δημόσιο πρόγραμμα δοκιμών beta. Αν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στο δημόσιο πρόγραμμα δοκιμών beta της Apple, μπορείτε να το κάνετε μέσω του ιστότοπου της Apple εδώ.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.