16.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη μέτρηση του καρδιακού παλμού που χρησιμοποιήθηκαν σε αγωγή κατά της Apple ακυρώθηκαν

    Η Apple κέρδισε μια μεγάλη νίκη την Τρίτη, αφού το Συμβούλιο Εφέσεων και Δοκιμών Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ ακύρωσε τρεις από τις πατέντες της AliveCor που ένα δικαστήριο έκρινε ότι η Apple είχε παραβιάσει.

    Τα εν λόγω διπλώματα ευρεσιτεχνίας αποτελούν μέρος της αρχικής αγωγής της AliveCor κατά της Apple, η οποία επιβλήθηκε κατά του τεχνολογικού γίγαντα του Κουπερτίνο το 2020.

    Το 2021, η AliveCor προσέφυγε στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου, ελπίζοντας να επιβάλει απαγόρευση εισαγωγής του Apple Watch. Ένας δικαστής του ITC, εξέδωσε ένα αρχικό πόρισμα υπέρ της AliveCor.

    Η Apple εξέδωσε δήλωση στο AppleInsider σχετικά με την απόφαση.

    “Εκτιμούμε την προσεκτική εξέταση αυτών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από το Συμβούλιο Δοκιμών και Εφέσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα οποία βρέθηκαν άκυρα”, μας είπε η Apple. “Οι ομάδες της Apple εργάζονται ακούραστα για να δημιουργήσουν προϊόντα και υπηρεσίες που ενδυναμώνουν τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων χαρακτηριστικών υγείας, ευεξίας και ασφάλειας που αναπτύξαμε και ενσωματώσαμε ανεξάρτητα στο Apple Watch. Η σημερινή απόφαση επιβεβαιώνει ότι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας AliveCor στο ITC έναντι της Apple είναι άκυρα. “

    Οι δύο εταιρείες μάχονται εδώ και καιρό για τις τεχνολογίες ΗΚΓ, οι οποίες χρησιμοποιούνται τόσο στο Apple Watch όσο και στο KardiaBand. Ο καθένας έχει ισχυριστεί ότι έχει παραβιάσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας εναντίον του άλλου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.